No to spoko, cieszę się . Długi rękaw mówisz? Bomba. A kurteczka przeciwdeszczowa jest? W zimie też będzie Ci ona niezbędna . Taka cieniutka wystarczy, a pod to bluza i heja .
Kaśka zanim ją coś kupie czytanie prxymierzanie ale uczę się powoli hihi kurtka meldunek juz jest ale też to trwało trochę i nie o kolor mi chodziło hihiii . Dzięki Kaśka ❤❤❤
A kolejne bilety kupione... Ale już bliżej
Jola jak Wizz puści promkę to nic tylko kupować. Potem autobus, metro (przejazd całe 12.5 zł ) i jesteś w centrum Dubaju
Och nieee, ale pięknie! Tak bez ostrzeżenia zapodajesz zwalające z nóg widoki uwielbiam oglądać Twój ogród, a jeszcze z Fidkiem do pary to już w ogóle rewelka
Domek ogrodnika i dla owadów też- perełka! Nic nie cytuje, bo post nie miałby końca a róże się ociągały, ale za to teraz.. nono, jest na co popatrzeć
Polinko a tak na poważnie ....to chciałam żeby był funkcjonalny i zamieszkały ..zbierałam szyszki z biedronkami z moich świerków bo juz tam siedziały i mam nadzieje ze tam już mieszkają. Widziałam na necie sporo przekreslonych rozwiązań domków mam nadxieje ze błędu nie Popełniłam i tych zołędzi mi ptaki nie wydłubia ....a jez tez elegancki jest ? Buxiolki ♥