Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

lojalna_ 15:45, 23 wrz 2018

Sebek napisał(a)

Może Adagio? Ładne są na żywo

Jola - ogród brzytwa, ale to już wiesz

Ech tam ogrod ......taki wyjazd jak Twój to jest brzytwa !!! Zaczęło mi się marzyć pocichu )))
Katkak 15:58, 23 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Kasiu dzięki )♥♥

Kasiu biegam sobie hihi troszkę ból wraca ale na drugi dzień jestvok wiec widać trzeba czasu na wszystko. Małe zakupy zrobiłam ..długi rękaw jest !!!buziaki !

No to spoko, cieszę się . Długi rękaw mówisz? Bomba. A kurteczka przeciwdeszczowa jest? W zimie też będzie Ci ona niezbędna . Taka cieniutka wystarczy, a pod to bluza i heja .
lojalna_ 16:02, 23 wrz 2018

Katkak napisał(a)

No to spoko, cieszę się . Długi rękaw mówisz? Bomba. A kurteczka przeciwdeszczowa jest? W zimie też będzie Ci ona niezbędna . Taka cieniutka wystarczy, a pod to bluza i heja .

Kaśka zanim ją coś kupie czytanie prxymierzanie ale uczę się powoli hihi kurtka meldunek juz jest ale też to trwało trochę i nie o kolor mi chodziło hihiii . Dzięki Kaśka ❤❤❤
Gruszka_na_w... 17:44, 23 wrz 2018

Zachwycił mnie domek ogrodnika. Przepiękny.
Trawy idealne.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
lojalna_ 17:47, 23 wrz 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Zachwycił mnie domek ogrodnika. Przepiękny.
Trawy idealne.
o

Potrzebny bardzo. Ale na domku , domek dla owadow zawisł przez eMa robiony )))
Sebek 18:42, 23 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Ech tam ogrod ......taki wyjazd jak Twój to jest brzytwa !!! Zaczęło mi się marzyć pocichu )))

A kolejne bilety kupione... Ale już bliżej
Jola jak Wizz puści promkę to nic tylko kupować. Potem autobus, metro (przejazd całe 12.5 zł ) i jesteś w centrum Dubaju
polinka 18:49, 23 wrz 2018

lojalna_ napisał(a)

Aniu wybaczam mu bo mi sklecil taki fajny domek pochwal go "))).i sesja Fidkowa dla Ciebie ♥

Piękny ten domek dla owadów! Elegancki, gustowny-idealnie pasuje.
Też muszę pomyśleć nad czymś podobnym
Kasia_CS 19:49, 23 wrz 2018

Och nieee, ale pięknie! Tak bez ostrzeżenia zapodajesz zwalające z nóg widoki uwielbiam oglądać Twój ogród, a jeszcze z Fidkiem do pary to już w ogóle rewelka

Domek ogrodnika i dla owadów też- perełka! Nic nie cytuje, bo post nie miałby końca a róże się ociągały, ale za to teraz.. nono, jest na co popatrzeć
lojalna_ 19:57, 23 wrz 2018

Kasia_CS napisał(a)
Och nieee, ale pięknie! Tak bez ostrzeżenia zapodajesz zwalające z nóg widoki uwielbiam oglądać Twój ogród, a jeszcze z Fidkiem do pary to już w ogóle rewelka

Domek ogrodnika i dla owadów też- perełka! Nic nie cytuje, bo post nie miałby końca a róże się ociągały, ale za to teraz.. nono, jest na co popatrzeć

Jak milo ze roze chwalisz bo one mnie zaurocżyły przez te kilka dni ♥♥♥♥ i tak malutko ich ale cieszą .

Mój ułożony kochany pies po koszenie trawnika zawsze wygląda tak....

lojalna_ 20:01, 23 wrz 2018

polinka napisał(a)

Piękny ten domek dla owadów! Elegancki, gustowny-idealnie pasuje.
Też muszę pomyśleć nad czymś podobnym

Polinko a tak na poważnie ....to chciałam żeby był funkcjonalny i zamieszkały ..zbierałam szyszki z biedronkami z moich świerków bo juz tam siedziały i mam nadzieje ze tam już mieszkają. Widziałam na necie sporo przekreslonych rozwiązań domków mam nadxieje ze błędu nie Popełniłam i tych zołędzi mi ptaki nie wydłubia ....a jez tez elegancki jest ? Buxiolki ♥