Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

malgorzata_s... 20:00, 04 paź 2014

Jolu u Cierniaka (dałam Ci namiary) są ładne byksy stożki i kostki ale chyba dosyć drogie. Zadzwoń sobie Zakupy super
lojalna_ 20:06, 04 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Jolu u Cierniaka (dałam Ci namiary) są ładne byksy stożki i kostki ale chyba dosyć drogie. Zadzwoń sobie Zakupy super

Dziekuje Ci barzdzo oj w kostki to jeszcze nie wchodze
BusyBee 20:17, 04 paź 2014

lojalna_ napisał(a)

Rozplenice posadziłam daleko osobno ... Niech sie rozrastaja moze potem znajde im miejsce wrzosy posadziłam jak Danusia zaproponowała ale myslac nad rym wszystkim nie wiem czy to wrzosowisko przetrwa

Podoba mi sie kacik z hortkami miskantami

Jolu super, że posadzone...... jak będzie się rozrastało, i uznasz, że coś nie gra, to przesadzisz....

Ja tą swoją rabatę przy ognisku robiłam wiosną tego roku,... potem latem coś tam przesadzałam, bo mi nie pasowało i dzś znowu.... bo trawy się rozszalały i dzieliłam i 2 buksy przesuwałam
...teraz jestem zadowolona, ale na wiosnę??? ....kto wie...

Ładne roślinki kupiłaś- zdrowe i dorodne ale kosztuje to niemało....niestety....
Ewkakonewka 21:10, 04 paź 2014

Jola idzie do przodu , a przez zimę i tak Cię sto razy olśni na zmiany
Niech ci robotnicy już sobie pójdą to inny obraz przestrzeni będzie.
Luki 21:27, 04 paź 2014

Jolu poczytałem wszystkie propozycje i twoje niepweności przy skomponowaniu rabaty... troszke się w tym wszystkim pogubiłem ale czytam, że już posadziłaś. Musisz pokazać co tam wymodziłaś i nie mów mi tu, że nie ma efektu. Rośliny nie dość, że się rozrosną w przyszłym roku to na pewno nie będą miały też wiosną pobliskiej budowy podjazdu
Trzeba myśleć pozytywnie. Bardzo podoba mi się Twój stożek z cisa... jak byłem u Kapiasa jakiś czas temu to chyba wszystkie wygłaskałem i zapewne Twój też wygłaskany przeze mnie
lojalna_ 21:29, 04 paź 2014

BusyBee napisał(a)

Jolu super, że posadzone...... jak będzie się rozrastało, i uznasz, że coś nie gra, to przesadzisz....

Ja tą swoją rabatę przy ognisku robiłam wiosną tego roku,... potem latem coś tam przesadzałam, bo mi nie pasowało i dzś znowu.... bo trawy się rozszalały i dzieliłam i 2 buksy przesuwałam
...teraz jestem zadowolona, ale na wiosnę??? ....kto wie...

Ładne roślinki kupiłaś- zdrowe i dorodne ale kosztuje to niemało....niestety....

Wiesz ja dopiero terax rozumiem co macie na mysli mówiac o finansach ogrodowych a u mnie taka mała przestrzen... Wiec wydatki tez mniejsze .....

Roboty miałas sporo fajnie ze jestes zadowolona to jest najwaznijsze

Dzieki za pomoc
lojalna_ 21:33, 04 paź 2014

Luki napisał(a)
Jolu poczytałem wszystkie propozycje i twoje niepweności przy skomponowaniu rabaty... troszke się w tym wszystkim pogubiłem ale czytam, że już posadziłaś. Musisz pokazać co tam wymodziłaś i nie mów mi tu, że nie ma efektu. Rośliny nie dość, że się rozrosną w przyszłym roku to na pewno nie będą miały też wiosną pobliskiej budowy podjazdu
Trzeba myśleć pozytywnie. Bardzo podoba mi się Twój stożek z cisa... jak byłem u Kapiasa jakiś czas temu to chyba wszystkie wygłaskałem i zapewne Twój też wygłaskany przeze mnie

Haha tez tez głaskam roslinki ale z nas milacze jakies

No tak szału nie ma z tymi rabatami poczekam jeszcze na kostke i moze bede wreszcie zadowolona

Dzieki za dobre słowo młodziutki chlopak z Ciebie a taki przekniliwy i empatyczny

Czekam na wiosne i zazdraszczam Ci tej soczystosci ogrodowej a Wasze wsparcie jest bezcenne
lojalna_ 21:35, 04 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Jola idzie do przodu , a przez zimę i tak Cię sto razy olśni na zmiany
Niech ci robotnicy już sobie pójdą to inny obraz przestrzeni będzie.

Robotnicy faktycznie bardzo niudani

Byle do wiosny buziaczki wieczorne
Iwk4 22:02, 04 paź 2014

Jolu, poczytałam wszystko, zrób teraz fotki robocze, jak to wyszło. Takie fotki też są ważne dla niedoświadczonych, którzy podczytują i się uczą.
Jak wykończysz, zrobisz drugie, będzie widoczny efekt.
lojalna_ 22:21, 04 paź 2014

Iwk4 napisał(a)
Jolu, poczytałam wszystko, zrób teraz fotki robocze, jak to wyszło. Takie fotki też są ważne dla niedoświadczonych, którzy podczytują i się uczą.
Jak wykończysz, zrobisz drugie, będzie widoczny efekt.

Oj kochana moja przeciez to ja jestem ta niedoswiadczona haha i jak instruktaz zły bedzie ....hm to zawsze jako ostrzezenie mozna przedstawic