Jolu, pewnie myślisz o tym postumencie. Powstał z rozebrania grilla, który czekał na dokończenie, ale w końcu kupiliśmy gazowy i tego murowanego rozebraliśmy. Został postument, który teraz zastanawiamy się jak wykończyć, żeby fajnie wyglądał.
Lubię patrzeć na ogród z piętra, fajnie to wygląda
nooo Ewa jakie kanciki i metalowe pawie sliczne. ja chyba poprosze na urodziny pare metalowych zardzewiałych żurawii, od dawna mi sie marza. Ogrodeczek wypieszczony idealnie. Przeslicznie.
Dziękuję Trawnik jeszcze potrzebuje zagęszczenia. Dopiero co był wertykulowany, ale myślę, że po tych deszczach będzie piękniejszy.
Niestety nie znam nazw tych roślin zadarniających przy azaliach. Sama nie pamiętam, a notes gdzieś mi się podział. Wrzucam zdjęcia może poznasz, a może ktoś podpowie.
Masz bardzo dobrą pamięć Jolu i jesteś bardzo spostrzegawcza Ten grill niedokończony bardzo mi zawadzał. Nie mieliśmy pomysłu na wykończenie. Teraz robi za stolik dla bonsai Tej konstrukcji nie uda nam się tak szybko rozebrać, bo to beton zbrojony. Myślimy nad ładnym wykończeniem, żeby można było właśnie eksponować bonsai
Dzięki TAR, za pochwały, one zawsze cieszą
Marzenie o zardzewiałych żurawiach na urodziny brzmi śmiesznie, ale my ogrodnicy wiemy o czym mowa Piękne są te ozdoby z zardzewiałego metalu. Mi się też podobają, tylko nie mam dla nich pomysłu w moim ogrodzie.
To kiedy u Ciebie pojawią się żurawie?