Ewa ale rozrzut. bardzo ładna Genie, az zazdrosc bierze. A w jakiej glebie rosna te sasanki, lubia sucho, piachy i skalki. Chociaz u mnie rozsiewaja sie wszedzie, dzis znalazlam kolejna siewke w kostrzewie
Normalnie szok Wracam z pracy i ogrodu nie poznaję
Genie mnie tak zauroczyła, że nie mogę od niej oczu oderwać. A jak pachnie, mmmm
Sasanki rosną w mojej ziemi. Nie dawałam im nic specjalnego. Raczej piasku tam nie ma. Czyli kicha?
Jak zobaczyłam pąki liźnięte przymrozkiem, to myślałam, że nie będzie piękna w tym roku. I smutno mi się zrobiło. A ona tak cudownie zakwitła. Zupełnie nie widać przemarznięcia W przyszłym roku będzie trochę uszczuplona. Chcę wyciąć dolne gałązki, żeby miała pokrój drzewka. Szkoda będzie, ale lepiej przyciąć teraz, gdy jest jeszcze młoda.
Ciemierniki nie wiem kiedy się rozrosły. Kupowałam takie malutkie, chudziutkie sadzonki. Bardzo się rozsiewają, nawet te szlachetne. Mam miliony siewek - wszędzie
pąki mojej Gienki małe i zamkniete, Lennei Alba okazuje sie byc rozowym czyms ale na pewno nie Alba. Alexandrina i Elisabeth jeszcze w ciasnych pąkach. Za to kwiat puscilą Butterflies i Limelight. Powoli przekwita Fragrant Cloud