Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

mirkaka 19:31, 21 mar 2022

Ewo, jakie cudne zdjęcia, te zbliżenia, szczególnie przebiśniegi mnie ujęły
Biel i zieleń, takie czyste kolory
mirkaka 19:32, 21 mar 2022

Nowa12 napisał(a)
Ewa a kiedy wycinasz przekwitłe kwiaty hortkom ogrodowym?

A moje ogrodówki tak słabo w zeszłym roku kwitły, że te parę suchych kwiatostanów już wycięłam
Rumianka 21:07, 21 mar 2022

Widać po profesjonalnych zdjęciach, że aparat masz naprawdę super. Wiosna zasłużyła na takie ciekawe wyeksponowanie wszystkiego co piękne w Twoim ogrodzie
Fotografuj i nie przestawaj...
Agatorek 23:49, 21 mar 2022

Ewa, te Twoje wiosenne kwiatuszki są przepiękne . I ile gatunków… i kolorów. Ślicznie .

Miałam kiedyś podobny stołeczek (bez kieszonki/torebki, tylko rurki i siedzisko), ale któryś pies mi się nim zajął .

Mam do Ciebie pytanie o tą moją mizerotę, hortensję ogrodową. Sklep, gdzie ją kupiłam, radzi mi ją przyciąć i posadzić do gruntu (będę ją sadzić w doniczce, ale to za jakiś czas). Ciąć, czy zostawić jak jest? (Chyba bym zostawiła, ale nie jestem pewna).
Milka 07:10, 22 mar 2022

Ewa, wiosna piękna. Ciemierniki dorodne i fajnie je widać. Stołek świetny, mam coś podobnego, ale bez części materiałowej. Coraz częściej stołek u mnie w użyciu, a jak już ciepło, to podkładki pod kolana.
W dzień ciepło, ale co rano na minusie. Patrzyłam na prognozy, w kwietniu szału tez nie ma, jak mało mamy tego sezonu, trzeba się cieszyć chwilą
Ewa777 10:53, 22 mar 2022

mirkaka napisał(a)
Ewo, jakie cudne zdjęcia, te zbliżenia, szczególnie przebiśniegi mnie ujęły
Biel i zieleń, takie czyste kolory

Zdjęcia robiła moja najmłodsza córka Też mi się bardzo podobają
Ewa777 10:54, 22 mar 2022

mirkaka napisał(a)

A moje ogrodówki tak słabo w zeszłym roku kwitły, że te parę suchych kwiatostanów już wycięłam

Moje też słabo kwitły w ubiegłym roku, nawet te które kwitły zawsze. Mało mam do wycięcia kwiatostanów, ale jeszcze się powstrzymuję.
Ewa777 10:56, 22 mar 2022

Rumianka napisał(a)
Widać po profesjonalnych zdjęciach, że aparat masz naprawdę super. Wiosna zasłużyła na takie ciekawe wyeksponowanie wszystkiego co piękne w Twoim ogrodzie
Fotografuj i nie przestawaj...

Te zdjęcia zrobiła moja córka Musze przyznać, że świetnie jej to wychodzi Szuka ciekawych ujęć i zbliżeń
Ewa777 11:11, 22 mar 2022

Agatorek napisał(a)
Ewa, te Twoje wiosenne kwiatuszki są przepiękne . I ile gatunków… i kolorów. Ślicznie .

Miałam kiedyś podobny stołeczek (bez kieszonki/torebki, tylko rurki i siedzisko), ale któryś pies mi się nim zajął .

Mam do Ciebie pytanie o tą moją mizerotę, hortensję ogrodową. Sklep, gdzie ją kupiłam, radzi mi ją przyciąć i posadzić do gruntu (będę ją sadzić w doniczce, ale to za jakiś czas). Ciąć, czy zostawić jak jest? (Chyba bym zostawiła, ale nie jestem pewna).

W poprzednich latach po pracach wiosennych miałam problemy z bólem pleców, stąd też pomysł na kupno stołeczka.

Na temat hortensji odpisałam Ci na Twoim wątku.
Ewa777 11:20, 22 mar 2022

Milka napisał(a)
Ewa, wiosna piękna. Ciemierniki dorodne i fajnie je widać. Stołek świetny, mam coś podobnego, ale bez części materiałowej. Coraz częściej stołek u mnie w użyciu, a jak już ciepło, to podkładki pod kolana.
W dzień ciepło, ale co rano na minusie. Patrzyłam na prognozy, w kwietniu szału tez nie ma, jak mało mamy tego sezonu, trzeba się cieszyć chwilą

Długo zastanawiałam się nad kupnem stołeczka (czy będę go używała), ale skoro mówisz, że korzystasz z niego, to myślę, że to dobry zakup
Podkładki pod kolana też kupiłam
U nas rano często wszystko jest jeszcze oszronione. W dzień jest bardzo ładnie. Nawet po powrocie z pracy udaje mi się na godzinkę wyskoczyć do ogrodu i coś zrobić