Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Basieksp 09:33, 30 wrz 2025

Ale ładna ta róża Dużo jej, ale zarazem taka delikatna U nas też słonecznie, ale zimno. U mnie w ogrodzie nie jest sucho, chociaż ostatnio też nie padało. W takich najbardziej suchych miejscach trochę podlewam.
Ewa777 09:33, 30 wrz 2025

Basieksp napisał(a)
Śliczny ten judaszowiec Pięknie kolorowo u Ciebie

Dziękuję Basiu Judaszowiec jak na razie dobrze się trzyma. Coś podgryzło mu trochę listków, ale ogólnie bardzo dobrze wygląda.
Ewa777 09:36, 30 wrz 2025

Margo2 napisał(a)
Różowy to też mój ulubiony kolor, dlatego z przyjemnością zaglądam do Ciebie.
I masz tak przepięknie upchane rabaty.
Te niskie zawilce sa dużo lepsze, od tych różpwych wysokich. U mnie to już plaga, nie mogę sobie dać rady z ich rozłażeniem się. Wiosną, albo nawet teraz musze je porządnie wytrzebić

U Ciebie tak się rozrastają zawilce? U siebie nie zauważyłam tego, dlatego ciągle dokupuję.
Z tych niskich jestem bardzo zadowolona, bo one są takie kompaktowe i mają mnóstwo kwiatów
Ewa777 12:42, 30 wrz 2025

Basieksp napisał(a)

Ale ładna ta róża Dużo jej, ale zarazem taka delikatna U nas też słonecznie, ale zimno. U mnie w ogrodzie nie jest sucho, chociaż ostatnio też nie padało. W takich najbardziej suchych miejscach trochę podlewam.

To róża The Fairy.
U mnie jest trochę dziwnie, bo lewa strona ogrodu jest ciągle mokra, a prawa za sucha. Dobrze, że mogę wybrać, którą część ogrodu podlewam.