To u Ciebie cudnie - storczykowo i jak fajnie podzielone kolorystycznie na pokoje U mnie salon miał przewagę storczyków na 3 oknach W pozostałych pokojach stały po 2 storczyki. W łazience ze 4
Ja jesienią już od końca sierpnia mam lenia ogrodowego i ograniczam się do niezbędnych prac pielęgnacyjnych. I cieszy mnie ten czas wytchnienia od ogrodu, można przemysleć wszystko, podsumować, poplanować zmiany i cieszyć sie jak wszystko urosło przeglądając starsze fotki. W sezonie nie ma na to czasu...
Co do róż, to nie doradzę. Sama zakupiłam w tym roku kilka odmian i pewna obsadzenia jestem tylko dla tych, które wokół tarasu posadziłam. Marzy mi sie taras otoczony pachnącymi różami. Czy dokonałam dobrego wyboru gatunków czas pokaże. Ja w temacie róż raczkuję, dopiero w tym roku późnym latem dopadła mnie różyczka
Resztę posadziłam tymczasowo, i zimą muszę wymyślić dla nich dobre miejscówki. Wstępnie myślę, że właśnie na rabatach do traw i bylin je wcisnę. Na szczęście czasu na przemyślenia sporo do wiosny zostało , i O. jest cennym zródłem inspiracji
Ewuniu pozdrowienia pozostawia,. Nie było mnie więc zupełnie nie w temacie jestem, ale naleweczki wywęszyłam i przepisy zapisałam w kajeciku Niech no tylko moja rajska zacznie jabłuszkować jak należy