Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 17:36, 30 mar 2016

szemusia napisał(a)
Do CIebie też wiosna zawitała
Prawda, ze trochę słońca i inaczej człowiek funkcjonuje?

No, nareszcie zawitała Ciężko tak oglądać kwiatki u innych, gdy u mnie nie ruszają Teraz to co innego Trochę słońca, ale i też 2 godziny w ogrodzie przy pracy dodaje humoru
Iwk4 17:42, 30 mar 2016

Twoja Genia ma piękne pąki. Właśnie wczoraj o niej myślałam i byłam ciekawa, jak ci się sprawuje. Czy będzie kwitła?

Ewa, co zrobisz z resztą stipy?
Może zrób mi kilka sadzonek, jak ci zostało, bo moja mizernie wygląda, może 20 siewek mam, resztę jakaś zgnilizna dopadła

O jakiej rozplenicy Przemkowej piszesz?
Flower1 18:07, 30 mar 2016

Pieknie wschodza te iryski ,ciekawa jestem jaki masz kolor chyba sobie tez wsadze jesienia.
Kasya 18:40, 30 mar 2016

moja malutka magnolia ma malutkie pączki i zupelnie nie wiem kiedy powinna zakwitnąc
Ewa777 20:22, 30 mar 2016

Iwk4 napisał(a)
Twoja Genia ma piękne pąki. Właśnie wczoraj o niej myślałam i byłam ciekawa, jak ci się sprawuje. Czy będzie kwitła?

Ewa, co zrobisz z resztą stipy?
Może zrób mi kilka sadzonek, jak ci zostało, bo moja mizernie wygląda, może 20 siewek mam, resztę jakaś zgnilizna dopadła

O jakiej rozplenicy Przemkowej piszesz?

Iwonko, ile potrzebujesz sadzonek stipy? Mogę Ci zrobić Obiecałam też Gosi, ale wystarczy dla Was obu - tak mi obrodziła

Rozplenica Przemkowa, to rozplenica jednoroczna. Są na tej stronie. Zostały mi nasionka - jakbyś chciała
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4081-zycie-w-wiejskim-ogrodzie?page=598
Ewa777 20:25, 30 mar 2016

Flower1 napisał(a)
Pieknie wschodza te iryski ,ciekawa jestem jaki masz kolor chyba sobie tez wsadze jesienia.

Problem mam taki, że nie zapisuję sobie, co już kupiłam i potem nie wiem jakie mam roślinki Muszę to w sobie wyćwiczyć. Iryski mam fioletowe - już pokazały kolor. Jak pogrzebię na poczcie mailowej, to może znajdę nazwy
Myślę, że posadzisz sobie na pewno. W ubiegłym roku też się w nich zakochałam wiosną, oglądając zdjęcia u innych
Ewa777 20:27, 30 mar 2016

Kasya napisał(a)
moja malutka magnolia ma malutkie pączki i zupelnie nie wiem kiedy powinna zakwitnąc

Kasiu, jeszcze dużo czasu Początek maja lub środek w zależności od strefy klimatycznej i pogody
Flower1 20:35, 30 mar 2016

Ewa777 napisał(a)

Problem mam taki, że nie zapisuję sobie, co już kupiłam i potem nie wiem jakie mam roślinki Muszę to w sobie wyćwiczyć. Iryski mam fioletowe - już pokazały kolor. Jak pogrzebię na poczcie mailowej, to może znajdę nazwy
Myślę, że posadzisz sobie na pewno. W ubiegłym roku też się w nich zakochałam wiosną, oglądając zdjęcia u innych

No własnie , nawet nie wiedziałam ze sa takie miniaturki
Iwk4 22:52, 30 mar 2016

Ewa777 napisał(a)

Iwonko, ile potrzebujesz sadzonek stipy? Mogę Ci zrobić Obiecałam też Gosi, ale wystarczy dla Was obu - tak mi obrodziła

Rozplenica Przemkowa, to rozplenica jednoroczna. Są na tej stronie. Zostały mi nasionka - jakbyś chciała
https://www.ogrodowisko.pl/watek/4081-zycie-w-wiejskim-ogrodzie?page=598

Ewuniu, popikuj zatem mi trochę stipy. Tak, jak możesz. A nasionka bym była chętna, bo Przemkowi już nie zostało, jak się pytałam

Ja ostatnio też postanowiłam, ze będę musiała zrobić sobie spis roślin, człowiek zapomina z czasem nazwy A potem kłopot ...
Ewa777 06:38, 31 mar 2016

Iwk4 napisał(a)

Ewuniu, popikuj zatem mi trochę stipy. Tak, jak możesz. A nasionka bym była chętna, bo Przemkowi już nie zostało, jak się pytałam

Ja ostatnio też postanowiłam, ze będę musiała zrobić sobie spis roślin, człowiek zapomina z czasem nazwy A potem kłopot ...

Iwonko, wolałabym, abyś napisała, ile to dla Ciebie trochę Z pikowaniem nie ma problemu, bo sprawnie mi to idzie i lubię to. Trochę gorzej z miejscem, ale jakoś poradzę sobie