Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 18:59, 04 lip 2016

Gocha napisał(a)
Ewuś coraz piekniejsze robią się te Twoje rabaty. Werbena rzeczywiście bardzo tam pasuje. Ambrowce cudnej urody- jestem ich bardzo ciekawa jak się jesienia wybarwią. Buziaczki
P.S. Jak chcesz posłuchac Jaśka to tu można https://www.youtube.com/watch?v=CNolerFEylQ&list=PL6FJBVHGHq-4TC680y1b2s4vg_PmeypWp&index=11 - w ostatniej chwili dali mu tę solówkę i chyba fajnie wyszło
Jak egzaminy Karoliny ? - te w Poznaniu.

Gosieńko, daleko mi do Takich rabat jak Twoje, czy Przemka, ale moje też mi się podobają Na wybarwienie ambrowców też czekam, ale na razie niech lato trwa jak najdłużej Nareszcie odpoczywam

Obejrzałam występ Jaśka Gratulacje Bardzo dobrze mu poszło Artysta i przystojny chłopak

Karolinie nie udało się w Poznaniu
Ewa777 19:01, 04 lip 2016

Kasya napisał(a)

fajnie z tą werbeną niech juz bardziej nie rosnie i sie nie poklada

Kasiu, najbardziej boję się, że ją wiatr wytarmosi i połamie się. Muszę pomyśleć o jakimś towarzystwie dla niej, co by ją podtrzymywało o osłaniało od wiatru. Ta werbena wyższa nie będzie
Ewa777 19:23, 04 lip 2016

mirkaka napisał(a)
Super ta rabata wyszła Miałaś świetny pomysł z tą werbeną.
Ewa ona inne listki ma niż ta co Ci dałam? Ta ode mnie to rośnie wysoko a Twoja jest przycinana czy to inny gatunek?

Mirko, to werbena Little One. Zupełnie inne ma listki od tej wysokiej.

Aż poszłam zrobić dla Ciebie kilka zdjęć

19:47, 04 lip 2016
Kindzia napisał(a)
Werbena Ci się bankowo posieje Ewciu, u mnie nawet na korze się posiała. Resztę dosadziła mi Małgosia, mam ją między limkami i vanilkami. Zostaw ją na zimę, wiosną dopiero zetnij sucholce, od korzeni też puści.

Ty byś chciała wiosną sadzoną lilię mieć taką jak moja 4-letnia? Nie ma tak dobrze Na efekt trzeba trochę poczekać Ale zakwitnie już w tym roku

u mnie nawet trudno nazwać wysianiem ...mam gęsto utkane całe rabaty werbeną ...do 1,5m wysokości u mnie nawet dorasta ...a może i wyżej?

ciagle ja plewie a ta zawsze gdzies rośnie ...mocno upierdliwa jest w trawach wyrasta tez koszmar
19:48, 04 lip 2016
Ewa777 napisał(a)

Mirko, to werbena Little One. Zupełnie inne ma listki od tej wysokiej.

aaa ty masz nizszą ...ale to to samo nasienie
Gocha 10:46, 05 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Gosieńko, daleko mi do Takich rabat jak Twoje, czy Przemka, ale moje też mi się podobają Na wybarwienie ambrowców też czekam, ale na razie niech lato trwa jak najdłużej Nareszcie odpoczywam

Obejrzałam występ Jaśka Gratulacje Bardzo dobrze mu poszło Artysta i przystojny chłopak

Karolinie nie udało się w Poznaniu

Ewuś szkoda że ten Poznań nie wyszedł ale trzymam kciuki za inne plany Karoliny. Ja dzisiaj nockę miałam niezbyt przespaną bo wyniki matur doczytaliśmy dopiero o 3 nad ranem , wcześniej wszystko było poblokowane. Nie martwiłam się tym czy zda tylko ile punktów bedzie i teraz trzeba czekać czy się dostanie na informatykę. Buziaczki
Ewa777 11:02, 05 lip 2016

Gocha napisał(a)

Ewuś szkoda że ten Poznań nie wyszedł ale trzymam kciuki za inne plany Karoliny. Ja dzisiaj nockę miałam niezbyt przespaną bo wyniki matur doczytaliśmy dopiero o 3 nad ranem , wcześniej wszystko było poblokowane. Nie martwiłam się tym czy zda tylko ile punktów bedzie i teraz trzeba czekać czy się dostanie na informatykę. Buziaczki

A ja nie wiedziałam, że gdzieś można doczytać wyniki. Karolina dziś pojechała do szkoły po nie. Jeszcze nie wróciła. U nas nie brane są pod uwagę wyniki do szkół Karoliny, więc nie spieszyło się. Trzymam kciuki za Andrzeja, żeby dostała się tam, gdzie marzy
Ewa777 11:04, 05 lip 2016

eee_taam napisał(a)

aaa ty masz nizszą ...ale to to samo nasienie

Justynko, pisałam, że to ta niższa. Mówisz, że to jak chwast się wysiewa? To będę miała dwa chwaściory, bo jeszcze kichawiec rozchodzi się jak perz. Będę rozdawać
Milka 13:07, 05 lip 2016

eee_taam napisał(a)

u mnie nawet trudno nazwać wysianiem ...mam gęsto utkane całe rabaty werbeną ...do 1,5m wysokości u mnie nawet dorasta ...a może i wyżej?

ciagle ja plewie a ta zawsze gdzies rośnie ...mocno upierdliwa jest w trawach wyrasta tez koszmar

Sama prawda, najlepiej wyrywa się ją, jak urośnie
Milka 13:08, 05 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Bardzo mi się podobają te hortensje Diamnatino. Mają takie czerwone gałązki i jasnozielone listki

Piękny widok i kusi mnie opis tej hortensji, jak trafię, to sobie może kupię
tylko jak pomyślę o podlewaniu....
buziak Ewa