Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 23:21, 03 lip 2016

Katkak napisał(a)
Ewunia zakuoy swietne, a ogrod pięknieje dosłownie z dnia na dzień. Te Twoje Tereski ciagle po głowie mi chodza , chodzę i dumamgdzie by upchnac .

Kasiu, gdzieś na słoneczku najlepiej Będę musiała chyba kilka dokupić, bo w miejscach gdzie kwitły tulipany jakieś pustki straszą

Ewa777 23:24, 03 lip 2016

Urszulla napisał(a)

ślicznie się zagęszcza

Bardzo mi się podobają te hortensje Diamnatino. Mają takie czerwone gałązki i jasnozielone listki

LyraBea 23:35, 03 lip 2016

Te werbeny na wózku niepozornie wyglądały a na rabacie naprawdę świetnie podkręcają. U mnie też przyjdzie czas na kombinowanie z wypełnieniami. Teraz trzymam wyobraźnię na wodzy. Tak, jak mnie tu uczycie, idę po kolei tak, jak sobie wymyśliłam. Ale jak am jakieś wątpliwości, zawsze przypominam sobie Twój ogród, bo przecież on już dojrzały, leciwy a jednak teraz jakby na nowo go robisz a to daje mi w perspektywie możliwość przeorganizowania, jak tylko mi się zechce
Dzisiaj mój trawnik już nie spłynął. Z wczoraj zgarnęłam tylko w kilku miejscach nacieki i już daję spokój. Jak wszystkie nasiona wyjdą, to ocenię, gdzie i ile dosiewki muszę zrobić.
Kusiłoby mnie żeby te ambrowce przyciąć, ale koniecznie dopytaj, czy już teraz
yolka 01:55, 04 lip 2016

Kichawca wstawiłam
Ewa777 15:21, 04 lip 2016

LyraBea napisał(a)
Te werbeny na wózku niepozornie wyglądały a na rabacie naprawdę świetnie podkręcają. U mnie też przyjdzie czas na kombinowanie z wypełnieniami. Teraz trzymam wyobraźnię na wodzy. Tak, jak mnie tu uczycie, idę po kolei tak, jak sobie wymyśliłam. Ale jak am jakieś wątpliwości, zawsze przypominam sobie Twój ogród, bo przecież on już dojrzały, leciwy a jednak teraz jakby na nowo go robisz a to daje mi w perspektywie możliwość przeorganizowania, jak tylko mi się zechce
Dzisiaj mój trawnik już nie spłynął. Z wczoraj zgarnęłam tylko w kilku miejscach nacieki i już daję spokój. Jak wszystkie nasiona wyjdą, to ocenię, gdzie i ile dosiewki muszę zrobić.
Kusiłoby mnie żeby te ambrowce przyciąć, ale koniecznie dopytaj, czy już teraz

Beatko, jak dobrze, że Twój trawnik już zaczyna się ukorzeniać Jest szansa, że niedługo będzie zielony Teraz deszcze mogą go podlewać

Mój ogród zmienia się co roku. Rezygnuję z roślin, które mi przestają się podobać lub gdy chorują. Nie ma co żałować Jest wtedy miejsce na nowe
Gardener27 17:09, 04 lip 2016

Ewo ogród zmienił się nie do poznania Rabaty przed domem wzdłuż alejki są genialne, te kolory i faktury
Zakupy na bogato Mam u siebie też werbenę ale moja dorasta do 1 m z kwiatostanem Twoja odmiana przemawia do mnie bardziej W szkółce u siebie widziałem, muszę dopytać jaka ona
Szukam tej rozplenicy ode mnie i nie mogę znaleźć Pokazywałaś ją ?
Gocha 17:47, 04 lip 2016

Ewuś coraz piekniejsze robią się te Twoje rabaty. Werbena rzeczywiście bardzo tam pasuje. Ambrowce cudnej urody- jestem ich bardzo ciekawa jak się jesienia wybarwią. Buziaczki
P.S. Jak chcesz posłuchac Jaśka to tu można https://www.youtube.com/watch?v=CNolerFEylQ&list=PL6FJBVHGHq-4TC680y1b2s4vg_PmeypWp&index=11 - w ostatniej chwili dali mu tę solówkę i chyba fajnie wyszło
Jak egzaminy Karoliny ? - te w Poznaniu.
Kasya 17:49, 04 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Bardzo mi się podobają te hortensje Diamnatino. Mają takie czerwone gałązki i jasnozielone listki

fajnie z tą werbeną niech juz bardziej nie rosnie i sie nie poklada
mirkaka 18:01, 04 lip 2016

Super ta rabata wyszła Miałaś świetny pomysł z tą werbeną.
Ewa ona inne listki ma niż ta co Ci dałam? Ta ode mnie to rośnie wysoko a Twoja jest przycinana czy to inny gatunek?
Ewa777 18:52, 04 lip 2016

Gardener27 napisał(a)
Ewo ogród zmienił się nie do poznania Rabaty przed domem wzdłuż alejki są genialne, te kolory i faktury
Zakupy na bogato Mam u siebie też werbenę ale moja dorasta do 1 m z kwiatostanem Twoja odmiana przemawia do mnie bardziej W szkółce u siebie widziałem, muszę dopytać jaka ona
Szukam tej rozplenicy ode mnie i nie mogę znaleźć Pokazywałaś ją ?

Dzięki, Przemku, takie pochwały są bardzo miłe Dopytaj o werbenę, bo myślę, ze warta jest zainteresowania. Być może będzie się pokładać i łamać, bo wiotka jest, ale zobaczymy

Rozplenicy nie pokazywałam, bo to maleństwo jest