Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Anda 20:15, 03 lip 2016

Ewa777 napisał(a)

Starałam się kolorystycznie zgrać z rabatą z przedogródka, którą widać w tle Ciekawe, czy to widać

Widać Ale dobrze, że zwróciłaś na to uwagę. Wg mnie ta rabata wyglada, jakby tam już zawsze była, czyli jest harmonia i nie ma zgrzytów.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Margo 20:35, 03 lip 2016

Super wygląda ta rabata, i ambrowce od naszej wizyty ładnie sie zagęściły
Ewa777 22:21, 03 lip 2016

Flower1 napisał(a)

Nie lubię jednorocznych szkoda.

Ona jednoroczna, ale się wysiewa Czyli będzie za rok. Może w innym miejscu, ale będzie
Ewa777 22:24, 03 lip 2016

Kindzia napisał(a)
Werbena Ci się bankowo posieje Ewciu, u mnie nawet na korze się posiała. Resztę dosadziła mi Małgosia, mam ją między limkami i vanilkami. Zostaw ją na zimę, wiosną dopiero zetnij sucholce, od korzeni też puści.

Ty byś chciała wiosną sadzoną lilię mieć taką jak moja 4-letnia? Nie ma tak dobrze Na efekt trzeba trochę poczekać Ale zakwitnie już w tym roku

Z werbeną zrobię jak mówisz Chyba że zapomnę

Lilie myślałam, że będą takie wysokie jak Twoje Takie gęste to nie, ale wysokie chyba powinny być. Czyli jak takie są małe, to normalne mówisz? W takim razie trzeba poczekać .... Tylko czemu aż 4 lata?
Ewa777 22:26, 03 lip 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Zakupy super, rabata boska wyszła
Nazwę niskiej werbeny mus zapamiętać

Bogusia zwróciła moją uwagę na tę werbenę i dzięki niej jest w moim ogrodzie. Kwiatki ma drobne, ale "świecą" z daleka i pachną
Ewa777 22:27, 03 lip 2016

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewuniu pięknieOgród nabiera elegancji i klasy z roku na rok Niesamowite zmianyBuziaki

Gosiu, dzięki za miłe słowa
Rabata będzie jeszcze piękniejsza jak zakwitną wszystkie hortensje A to już niedługo Zrobi się tam biało
Ewa777 22:29, 03 lip 2016

Anda napisał(a)

Widać Ale dobrze, że zwróciłaś na to uwagę. Wg mnie ta rabata wyglada, jakby tam już zawsze była, czyli jest harmonia i nie ma zgrzytów.

Czyli udało mi się stworzyć kontynuację do rabaty z przedogródka Miło, że się Wam podoba Z tyłu rosną jeszcze miskanty, ale na razie wszystko je zasłania
Ewa777 22:32, 03 lip 2016

Margo napisał(a)
Super wygląda ta rabata, i ambrowce od naszej wizyty ładnie sie zagęściły

Ambrowce puściły tyle listków, że prawie nie widać gałązki Zaszalały Zastanawiam się, czy nie trzeba przyciąć tych gałązek, żeby nadać kształt kulisty. I nie wiem, czy teraz, czy poczekać do wiosny.
Katkak 22:53, 03 lip 2016

Ewunia zakuoy swietne, a ogrod pięknieje dosłownie z dnia na dzień. Te Twoje Tereski ciagle po głowie mi chodza , chodzę i dumamgdzie by upchnac .
Urszulla 22:57, 03 lip 2016

Ewa777 napisał(a)
Rabatka z ambrowcami się zagęszcza Nowe roślinki posadzone. Nie zdążyliśmy posadzić kichawca

ślicznie się zagęszcza