Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 22:34, 10 lis 2014

gierczusia napisał(a)

Noo widziałam.. Wnet mania skrętnikowa garnie całe Ogrodowisko

Jak Cię ogarnie ta mania, to daj znać coś na to poradzimy
lojalna_ 09:29, 11 lis 2014

Oj u Ciebie milutko ....naleweczka zas sie leje ...Ewka kiedy ja na te nauki przyjde

Ptoszki takie fajne Cie kofaja

pozdrawiam swiatecznie
Ewa777 10:14, 11 lis 2014

lojalna_ napisał(a)
Oj u Ciebie milutko ....naleweczka zas sie leje ...Ewka kiedy ja na te nauki przyjde

Ptoszki takie fajne Cie kofaja

pozdrawiam swiatecznie

Jolu, na naukę nigdy nie jest za późno Musisz chyba posmakować, żeby się zdecydować. W ubiegłym roku koleżanki poczęstowały mnie pigwówką i postanowiłam sama spróbować zrobić. Okazało się, że jest to prosta sprawa. Warto naprawdę, bo smak mają niespotykany i do tego zdrowe
Jakbyś się uparła, to jeszcze teraz możesz zrobić piwówkę. W ubiegłym tygodniu kupiłam na sieci owoce i dziś będę robić naleweczkę
Gardener27 16:00, 11 lis 2014

Ewa777 napisał(a)
Sporo u mnie gości

Karmnik po prawej ostatnio widziałem w ogrodniczym będąc na zakupach Przy kolejnej wizycie włożę do koszyka bo u Ciebie bardzo ładnie się prezentuje

Pozdrawiam
Ewa777 16:41, 11 lis 2014

Gardener27 napisał(a)

Karmnik po prawej ostatnio widziałem w ogrodniczym będąc na zakupach Przy kolejnej wizycie włożę do koszyka bo u Ciebie bardzo ładnie się prezentuje

Pozdrawiam

Dzięki, Przemku
Te ptaszki, to wielkie łakomczuchy Cały domek ziaren (ten po lewej) potrafią zjeść w ciągu 2 godzin. Dziś były całe chmary wróbli. A co się dzieje pod drzewem! Mnóstwo odchodów!
Gardener27 17:11, 11 lis 2014

Wróble to przebiegłe skrzydlate stworzenia Jak zwietrzą że łatwy dostęp do pożywienia to nie przegapia takiej okazji Kiedyś na rynku w Krakowie można było je dokarmiać a teraz jest zakaz Niszczyły zabytki swoimi odchodami i obecnie nie są mile widziane przez zarząd miasta choć jest ich bardzo wiele
gierczusia 19:20, 11 lis 2014

Nie wiem kompletnie jak to jest ale u mnie nie ma ani jednego wróbla..hmmmm..ciekawe..przecież to raczej aglomeracja.. A może drapieżniki je skutecznie zniechęcają.. Nie mam pojęcia ...ale w sumie dobrze.. Bo z tego co piszecie to wychodzi ,źe to gooowniany problem u mnie za to sójki potrafią wyżerać sikorkom prawie wszystko

Ps. Bardzo ładnie te Twoje karmniki wyglądają Ewka
gierczusia 19:21, 11 lis 2014

I co tam czytasz ??.. Ja studiuję rodzaje rodków .. I aż się bojammm , co bedzie potem

Ściskam
Dorota123 19:58, 11 lis 2014

Spaskudziłaś chyba wszystkie skrzydlate z okolicy, miejmy nadzieję, że odwdzięczą się na wiosnę i pozjadają niepotrzebne robale.
malgorzata_s... 22:09, 11 lis 2014

Wpadłam na naleweczkę Została kropelka dla cioci? Po kiełbasce się nada na trawienie