Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Kasya 11:56, 19 sie 2016

sadz wiecej ogrodowych, one cie lubią
no i masz sliczne odmiany
Iwk4 11:57, 19 sie 2016

Cudowna ta zielono- bordowa hortensja.
Ewcia, do Gosi i Beatki też chciałabym się wybrać. Może mi się uda jeszcze w tym roku

LyraBea 12:46, 19 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Pomyłki z hortensjami czasami się zdarzają. W ubiegłym roku kupiłam dwie ogrodowe do kolekcji. Żadna nie jest tą zamawianą. Tu podejrzewam oszustwo. Na szczęście jedna mi się spodobała Drugą będę jeszcze obserwować.

Wybieram się do Gosi Margo w odwiedziny, a to jest w Twoim kierunku, więc po drodze możemy do Ciebie zajechać. Zrobimy to z miłą chęcią Jak ustalimy z Gosią terminy, dam Ci znać Wezmę ze sobą książki z projektami ogrodów, może coś Ci się spodoba

Iwk4 napisał(a)
Ewcia, do Gosi i Beatki też chciałabym się wybrać. Może mi się uda jeszcze w tym roku

No to jesteśmy "po słowie"Czekam na konkrety i Zapraszam
lojalna_ 19:46, 20 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

U mnie zimno od wtorku, a od wczoraj pada! Ogród bardzo dobrze podlany
Z opryskiem trudno teraz trafić. Ale od jutra ma być lepsza pogoda, więc może Ci się uda.

Moja hortensja Schloss Wackerbarth zaczyna czarować kolorami tak jak lubię

roze masz cudne a ja ciegle na etapie wybierania.

ta hortensja zachwycam sie od wczoraj tylko mnie z neta wywaliło cudowna jest
Ewa777 21:39, 20 sie 2016

EwaIgi napisał(a)
Witam. Właśnie u ciebie bardzo spodobała mi się hortensja Schloss Wackerbarth i zamówiłam ją sobie. Okaże się w przyszłym roku czy to co przyszło jest tym co miało być. W sumie zakupiłam tam pięć różnych odmian. Sama jestem ciekawa co z nich wyrośnie.

Ogród bardzo ładny. Pozdrawiam

Witam Cię Cieszę się, że do mnie zajrzałaś
U mnie tylko dwie hortensje okazały się nie te, co zamawiałam i to od jednego sprzedawcy. Reszta zawsze była w porządku. Ta hortensja jest przepiękna
Ewa777 21:40, 20 sie 2016

Kasya napisał(a)
sadz wiecej ogrodowych, one cie lubią
no i masz sliczne odmiany

Kasiu, sadzę coraz więcej ogrodowych W tym roku mam 3 nowe hortensje Kupowałam kwitnące, więc nie ma pomyłek
Ewa777 22:57, 20 sie 2016

Iwk4 napisał(a)

Iwonko, do mnie też miałaś wpaść jeszcze w tym roku Zobaczyłabyś wszystkie hortensje na żywo
Ewa777 23:01, 20 sie 2016

lojalna_ napisał(a)

roze masz cudne a ja ciegle na etapie wybierania.

ta hortensja zachwycam sie od wczoraj tylko mnie z neta wywaliło cudowna jest

Ta hortensja jest niesamowita, bo ciągle się przebarwia i wygląda co kilka dni inaczej Nie ma problemu z kwitnieniem
Bogdzia 20:17, 21 sie 2016

Cudna ta hortka ,kto by wymyślił takie kolory dla hortensji?
gierczusia 21:02, 21 sie 2016

Ewa777 napisał(a)

Bardzo bym chciała mieć zielony dach Bardzo mi się podoba u Ciebie i u Kapiasa Ale to dach na naszej herbaciarni japońskiej to nie pasuje zielony
Domek jest śliczny - mi się podoba, ale dziecko nie chce się w nim bawić (za dużo pająków). Ale zlikwidować też nie chce, więc domek stoi.

W planie jest też dokończenie grilla! Dużo w tym planie

Nooo racja dobrze ,że tak realnie oceniasz za i przeciw..bo to nie zawsze jest takie proste skoro najmłodsza Latorośl nie chce się bawić to bardzo jestem ciekawa dla której Córki domek był zbudowany...achhhhh..przyznam Ci się w tajemnicy ,że jak byłam małą dziewczynką ( z kamienicy a potem z bloku , żeby nie było ) to marzyłam o takim domku...tak se myślę ,że jak mi się uda w końcu do Ciebie dotrzeć to pierwsze chyba co zrobię to wlezę do tego domku a nie zarwie siem pode mną ???

Buuuuziole gorące bardzo