Przemku, cieszę się, że podobają Ci się roślinki Mieszkam tuż przed granicą Gdańska (po stronie Gdańska), dość blisko obwodnicy. Moje osiedle jest całe zbudowane z takich samych domów - bliźniaków. Mi podoba się, że architektura jest taka sama na osiedlu.
Też mi się podoba to osiedle Nie ma pstrokacizny i wszystkie domki wyglądają bardzo elegancko Deweloperzy stawiają teraz nie tylko na funkcjonalność ale też przywiązują dużą uwagę do estetyki tego co budują
Ewo ja do rododendronów dosadziłam hortensje Anabelki, zawilca japońskiego,są tam funkie, planuję jeszcze ostróżki granatowe wysokie. Będzie kolorowo cały sezon.
Wiązanie traw to bardzo indywidualna kwestia Niektórzy to robią by nie rozłamywały się pod ciężarem śniegu a inni nic z nimi nie robią bo zasuszone ich liście i kwiaty fantastycznie wyglądają zimą Ja w tym roku powiązałem swoje Długi okres wegetacji sprawił że urosły ogromne i już się pokładały
U nas 3 stopnie ale wiatr wczoraj był taki mrozny ze miałam wrazenie , ze jest minus ...nie lubie takiego zimna. Dzis rano na polanie gdzie zimno było ze uszy w czapce urywało stałam z Fidkiem na szkoleniu z serii slad i trop i cały dzien sie rozgrzewałam po tym poranku
Znam to dobrze. U nas też temperatura powyżej zera, ale jak wieje to ma się wrażenie, że jest minusowa. Poza tym mamy dużą wilgotność powietrza i wtedy też inaczej odczuwa się temperaturę.
Dobrze, że miałaś czym się rozgrzać. Może powinnaś na szkolenie brać ze sobą piersióweczkę