Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Katkak 17:14, 12 kwi 2017

No bomba Ewciu. Jestem pewna, że przedszkole bedzie fajnie rosło. Zobaczysz jak zadowolona będziesz z klosowcow.
Ewa777 17:17, 12 kwi 2017

eee_taam napisał(a)
czyli znowu wyszło że aparat kłamie i oszukuje oko

PS. uliczka osiedlowa masz spokojna skoro ptwarty front , tez mam front goły nie obsadzony nie wysłoniety ...ale sasiad na przeciwko jeszcze nie mysli sie budowac ....moze cos posadzę jak bedzie trzeba ...chwilowo kazdy z drogi widzi co mam na rabatach zupełnie mi to nie przeszkadza

Mi też nie przeszkadza, że front jest widoczny Naważniejsze, że część rekreacyjną mamy osłoniętą
Ewa777 17:18, 12 kwi 2017

Katkak napisał(a)
No bomba Ewciu. Jestem pewna, że przedszkole bedzie fajnie rosło. Zobaczysz jak zadowolona będziesz z klosowcow.

Dziękuję, Kasiu Pięknie rośnie Zrobiłam z niego dużo sadzonek
Mirella 17:23, 12 kwi 2017

Ewuś ukorzeniam hortensje w gruncie,wszystkie mają już spore listki,może coś z tego będzie, jedną już mam z takiego ukorzeniania w gruncie ,ma dwa lata i prowadzę ją na pniu.
Napiszesz o kłosowcach ?nie znam tej roślinki,czy to bylina?
Katkak 20:01, 12 kwi 2017

Ewa777 napisał(a)

Mi też nie przeszkadza, że front jest widoczny Naważniejsze, że część rekreacyjną mamy osłoniętą

Nie ma za co Kochana. Za rok sama bedziesz nasionka rozdawala . Po 15 maja wsadź w grunt. Bedzie cieszył oko nawet zimą .
Anda 20:16, 12 kwi 2017

Poidełko cudowne. Lubię kamień w ogrodzie Fajny akcent.
Magnolia ślicznie Ci kwitnie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Bogdzia 20:23, 12 kwi 2017

Pikowałam dzis cleome , nie lubię tego robic ale jak lubię miec to muszę pikowac.Piękne i zdrowe masz wysiewane roślinki.
Ewa777 20:32, 12 kwi 2017

Mirella napisał(a)
Ewuś ukorzeniam hortensje w gruncie,wszystkie mają już spore listki,może coś z tego będzie, jedną już mam z takiego ukorzeniania w gruncie ,ma dwa lata i prowadzę ją na pniu.
Napiszesz o kłosowcach ?nie znam tej roślinki,czy to bylina?

Mirellko, też nie znam tej rośliny. Dostałam nasionka od Kasi, gdy zobaczyłąm u niej zdjęcia.
Ale tu jest artykuł Danusi na temat Kłosowca
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/404-agastache-aromatyczna-bylina-na-jesien
Ewa777 20:33, 12 kwi 2017

Katkak napisał(a)

Nie ma za co Kochana. Za rok sama bedziesz nasionka rozdawala . Po 15 maja wsadź w grunt. Bedzie cieszył oko nawet zimą .

Już widzę jak pięknie rośnie Z każdej takiej małej siewki będzie krzaczek? I to w tym roku?
Ewa777 20:35, 12 kwi 2017

Anda napisał(a)
Poidełko cudowne. Lubię kamień w ogrodzie Fajny akcent.
Magnolia ślicznie Ci kwitnie

My też lubimy kamień w ogrodzie Gdy zobaczyliśmy tyle możliwości, to mamy ochote na więcej I będzie go więcej Może już za miesiąc

Bardzo lubię kwiaty magnolii i to wszystkich gatunków Dla mnie każda jest wyjątkowa i pełna uroku