Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 19:32, 18 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
U nas niedawno zaczął śnieg padać, drobny taki, ale pada...bardziej mnie zapowiadane przymrozki martwią, cóż zrobić, trudno
Ewcia, myślałam, że już zdrowa jesteś, ale czytam, że jeszcze nie całkiem...zdrowiej!
Buziak

Kasiu, z dnia na dzień coraz lepiej, ale siły ciągle nie mam i często kręci mi się w głowie. Muszę jeszce odpoczywać

Pogoda nie za ciekawa. Taka zimnica, że szkoda gadać.

Buziaki
Kindzia 09:39, 19 kwi 2017

U nas prószy od wczoraj...zasypie nas na amen...

To Ty kamyczki miałaś...gdzieś doczytałam Też to przerabiałam, ale ja rus jestem, po tygodniu już pracowałam. Zresztą ja miałam laparoskopowo, to malutkie dziurki mi w brzuchu zrobili, Madzia mi szwy wyciągała, pamiętam, bo jej się tak ręce trzęsły Mamie widoczniej trudniej w brzuchu grzebać
Ewa777 10:19, 19 kwi 2017

Kindzia napisał(a)
U nas prószy od wczoraj...zasypie nas na amen...

To Ty kamyczki miałaś...gdzieś doczytałam Też to przerabiałam, ale ja rus jestem, po tygodniu już pracowałam. Zresztą ja miałam laparoskopowo, to malutkie dziurki mi w brzuchu zrobili, Madzia mi szwy wyciągała, pamiętam, bo jej się tak ręce trzęsły Mamie widoczniej trudniej w brzuchu grzebać

Ja na razie nie widzę siebie w pracy - w-f z dziećmi i w ogóle dużo energii trzeba mieć do zabaw z nimi. Do tego dużo stresu.
Gdzieś w biurze pewnie dałabym radę posiedzieć przy papierach, ale nie w ciągłym ruchu i pełna optymizmu
AsiaK_Z 14:02, 19 kwi 2017

Ewka, ja myślałam że Ty "tylko" przeziębiona, a to grubsza sprawa Wypoczywaj dużo i nie zrywaj się do pracy
Ja "biwakuję" prawie do połowy maja i nie wiem co dalej Dobrze, że nie ma pogody
Trzymaj się ciepło
anabuko1 15:45, 19 kwi 2017

Oj czytam o problemach zdrowotnych.
Zdrowie ma się jedno.Także uważaj na siebie .A z dziećmi trzeba uważać.A na prowadzeniu w-f jeszcze bardziej. Wszystkiego dobrego Ci życzę.
Ewa777 18:54, 19 kwi 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Ewka, ja myślałam że Ty "tylko" przeziębiona, a to grubsza sprawa Wypoczywaj dużo i nie zrywaj się do pracy
Ja "biwakuję" prawie do połowy maja i nie wiem co dalej Dobrze, że nie ma pogody
Trzymaj się ciepło

Najgorzej było przed i w czasie świąt, gdy się szykowało tyle pyszności, na stole wszstko pachniało, a tu dieta Na razie wypoczywam i nadrabiam zaległości na Ogrodowisku W połowie maja to już chyba zapomnę o zabiegu
Ewa777 18:59, 19 kwi 2017

anabuko1 napisał(a)
Oj czytam o problemach zdrowotnych.
Zdrowie ma się jedno.Także uważaj na siebie .A z dziećmi trzeba uważać.A na prowadzeniu w-f jeszcze bardziej. Wszystkiego dobrego Ci życzę.

Prz dzieciach trzeba mieć tyle samo energii co one A ja się teraz szybko męczę i za wolno się ruszam jak na ich potrzeby. Ale jeszcze trochę i dojdę do siebie. Z każdym dniem jest lepiej Dziękuję za życzenia
Ewa777 12:12, 20 kwi 2017

Dzisiaj jest zdecydowanie cieplej +8'C i słonecznie

Roślinki rosną w ogrodzie jak gdyby nigdy nic

Berberysy szykują się do kwitnienia

Admiration

Bagatelle
Ewa777 12:20, 20 kwi 2017

Tulipany w donicach ciągle w blokach startowych

Pączusie azalii Soir de Paris

Tak wychodzi trawka hakone - dość nieśmiało, ale jednak

Tu bardzo ładnie widać jak zagęsi mi się hortensja po wiosennym cięciu

Ewa777 12:42, 20 kwi 2017

Chyba zakwitnie mi w tym roku ślidośliwa

Tak radykalnie obciachałam w tym roku Tardivę. Stwierdziłam, że najwyższy czas na cięcie odmładzające.

Różne kwiatuszki cieszą oczy