Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 16:42, 13 lip 2017

Anda napisał(a)
Ewuś, a drugiej Eden nie chcesz posadzić?

Nie wiem, czy chcę taką samą jak mam, skoro tyle pięknych róż jest na świecie
Anda 17:50, 13 lip 2017

Ewuś, czytałam na jakimś forum o Billet Doux same pozytywne opinie. Ania DS na blogu też pozytywnie o niej pisze. Obejrzyj. Może Ci się spodoba i miałabyś coś innego ( niż reszta O.) na tej drugiej pergoli
Na żywo bardzo podoba mi się Camelot. Zdrowa, pachnie a pędy są na tyle elastyczne, że można ją fajnie prowadzić po pergoli.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Katkak 18:51, 13 lip 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ewcia koniecznie drugą pergolę. Będzie kontynuacja bo jedna teraz tak wygląda jakby coś brakowało.Między pergolę jedna hortka na pniu.
Róże pnącą dobierzesz i powojniki i będzie cudnie.

Gosia ma rację, jeztem za .
Margo 21:54, 13 lip 2017

Ewo, piękne róże, duże, zdrowe krzaczki. Gdzie Ty je znalazłaś ?
Lawendy fajnie wkomponowalaś w rabatę.
A wiesz, że kupiłam o jedną trawę za mało ? Nie wiem jak ja to liczyłam. Przy okazji będę musiała dokupić.
Ewa777 22:08, 13 lip 2017

Anda napisał(a)
Ewuś, czytałam na jakimś forum o Billet Doux same pozytywne opinie. Ania DS na blogu też pozytywnie o niej pisze. Obejrzyj. Może Ci się spodoba i miałabyś coś innego ( niż reszta O.) na tej drugiej pergoli
Na żywo bardzo podoba mi się Camelot. Zdrowa, pachnie a pędy są na tyle elastyczne, że można ją fajnie prowadzić po pergoli.

Ewciu, dzieki Już obejrzałam obie róże - śliczne są I nie wiem, która piękniejsza Na razie nie są dostępne, ale będę polować
Ewa777 22:40, 13 lip 2017

Katkak napisał(a)

Gosia ma rację, jeztem za .

Będę realizować ten plan Już szukam róży
Ewa777 22:44, 13 lip 2017

Margo napisał(a)
Ewo, piękne róże, duże, zdrowe krzaczki. Gdzie Ty je znalazłaś ?
Lawendy fajnie wkomponowalaś w rabatę.
A wiesz, że kupiłam o jedną trawę za mało ? Nie wiem jak ja to liczyłam. Przy okazji będę musiała dokupić.

Mówiłam Ci, gdzie zamówiłam różyczki Zapominałaś?
po trawkę pojedziesz - dobry pretekst, żeby znowu pojechać do tej szkółki
Lawendy cudnie wyglądają na tej rabacie - nawet spore są
Moniq 10:29, 14 lip 2017

Ewa777 napisał(a)

Moniko, teraz są takie odmiany, że kwitną na ubiegłorocznych i na tegorocznych gałazkach, więc przemarzanie im niegroźne. Jak bardzo będziesz chciała, to podam Ci nazwy takich hortensji, które u Ciebie też będą kwitły

Na plażę lubię chodzić z towarzystwem, dlatego najczęściej jestem tylko wtedy, gdy przyjadą do nas goście Wolę poleżeć w ogrodzie na leżaczku w ciszy, spokoju i z miłymi widokami Zawszę mogę przynieść sobie z domu coś pysznego do picia czy jedzenia. Poza tym gdy przyjdzie chmurka mogę się czymś zająć

Ewciu bulanum mega wdzieczna za podanie takich gatunkow i ewentualnego zroodla o ile sa dostepne w sklepie internetowym.
Malgosik 11:25, 14 lip 2017

fajnie działasz
kwitnienia pozazdrościć
masz już dużo róż
może w nowym miejscu 1mx2m dać na podporze hortensję pnącą?
Ewa777 12:01, 14 lip 2017

Moniq napisał(a)

Ewciu bulanum mega wdzieczna za podanie takich gatunkow i ewentualnego zroodla o ile sa dostepne w sklepie internetowym.

Napiszę u Ciebie całą listę