Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

Ewa777 22:17, 13 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Ewciu dziś święto- JUŻ jestem po pracy...do wieczora mam wolne i w dodatku słońce przecudnezaraz do ogrodu lecę....

Wczoraj zamówiłam róże będzie sadzenie...może dojdą na weekendzobaczę u nas w ogrodniczym czy są rózowe szałwie- potrzebuję do róż...jak nie to zamówię z netu- Ola pisała skąd brała....

Poza tym wczoraj prawie w nocy eM nawadnianie skończył. Dziś jeszcze sprawdzi i zakopujemy U nas wszystko wolno idzie, bo eM też dużo w pracy i może podziałać po 17ej dopiero....i tak właśnie wszystko się rozciąga. Ale to nic- powoli do przodu

Kasiu, jakie wolno? Jak robicie wszystko po pracy, to idziecie jak burza
W weekend jadę na targi i też będę szukała szałwii lub przetaczników ale niebieskich. Jak nie znajdziesz szałwii, to popatrz na przetaczniki. Różowe też są
nicol21 10:15, 14 maj 2015

Jak tam działania w ogrodzie? Nawodnienie skończone?
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
BusyBee 11:19, 14 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Chyba korzystacie z pogody na całego? Jak tam prace idą? Macham

Ewcia u nas robota do wieczora codziennie....ledwo żywa jestem, bo od rana w pracy, a później w robocie
Nawet nie mam siły pisać coś wieczorem, bo w domu trzeba ponadrabiać- wiadomo...
Dzięki pozdrawiam
BusyBee 11:27, 14 maj 2015

Ewa777 napisał(a)

Kasiu, jakie wolno? Jak robicie wszystko po pracy, to idziecie jak burza
W weekend jadę na targi i też będę szukała szałwii lub przetaczników ale niebieskich. Jak nie znajdziesz szałwii, to popatrz na przetaczniki. Różowe też są

Dziękuję Ewuniu...mnie wydaje się wolno, bo podwórko wygląda strasznie.... kurz wszędzie...wiadomo jak to jest...

Co do przetacznika- mam u siebie kilka Red fox- bardzo ładnie sobie radził w zeszłym roku Teraz zachciało się szałwii miałam zajechać po nią do ogrodniczego, ale jeszcze czasu nie miałam...Czekam też na róże z netu- ale mają tyle zamówień, że nawet jeszcze nie przysłali mi potwierdzenia zamówienia z sumą do zapłaty. Dzwoniłam - prosili o cierpliwość czyli nie będzie sadzenia róż w weekend i na szałwię jeszcze zapoluję

Buziak Ewcia

BusyBee 11:31, 14 maj 2015

nicol21 napisał(a)
Jak tam działania w ogrodzie? Nawodnienie skończone?

Tak i zasypane- wszystko działa została jeszcze elektronika, a tym się zajmuje mój Student, który wpadł na 2 dni, bo trochę ma wolnego

Zdjęliśmy też stary drewniany bruk przy ognisku- 10 worków kołków wyszło !
....i darń z całego trawnika zdjęta, ale to już ekipa- sami nie dali byśmy rady....

I jeszcze mój młody, który płot skończył szlifować...teraz powoli zabiera się za malowanie.....ufff ledwo to ogarniam.....
lojalna_ 12:53, 14 maj 2015

Powoli wszystko idzie do przodu ...mierzi ten brud z kurzu i ziemi ale jeszcze troszke i sie zazieleni trawnik );
Gocha 12:54, 14 maj 2015

Kasiu zazdroszczę pomocników z chęciami do działania. Buziaki
Ewkakonewka 22:33, 14 maj 2015

Taka akcja na szeroką skalę nie ma się co dziwić, że padacie. Sił życzę i dobrej pogody
JoannA 22:44, 14 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Tak i zasypane- wszystko działa została jeszcze elektronika, a tym się zajmuje mój Student, który wpadł na 2 dni, bo trochę ma wolnego

Zdjęliśmy też stary drewniany bruk przy ognisku- 10 worków kołków wyszło !
....i darń z całego trawnika zdjęta, ale to już ekipa- sami nie dali byśmy rady....

I jeszcze mój młody, który płot skończył szlifować...teraz powoli zabiera się za malowanie.....ufff ledwo to ogarniam.....

Grunt to rodzinka
Taką zgraną ekipą to ogród migusiem zrobicie.
U pana od trawek są różowe szałwie, wypasione.
buziaki
GosiaJoanna 06:11, 15 maj 2015

Istna rewolucja u Was u mnie ciut mniejsza ale też wykopy,rozkopy i kurz sama nie wiem jak mój Miesio śpi w tym hałasie od zagęszczarki :/