Taaak lubimy ogniska tylko ten stary bruk na coś nowego wymienimy...jeszcze nie wiemy na co, bo koszt tego nowego materiału to gruuuubo ponad 1000 zł i szukamy czegoś tańszego...
Fajna by była taka kawusia na tarasiku A tu do pracy trzeba lecieć i w dodatku chłodno i pochmurno dzisiaj
Gabrysiu powtórzyłam kulki- tym razem danici- i trawki Gold founfains, u siebie przy tarasie.... tak jakoś wyszło, bo akurat miałam materiał do nasadzeń, a przy tarasie bardzo pusto.... wymyślam jeszcze róże
Duzo się dzieje- to prawda, ale pogoda...typowa wiosenna niestety nie da się rozpędzić. Sporo deszczu zapowiadają na ten tydzień. Trzeba cierpliwość ćwiczyć
Właśnie pogadałam o różyczkach z fachowcem ze szkółki róż potrzebne mi było potwierdzenie moich przemyśleń. Dziś wieczorem składam zamówienie na Mary rose i 5 sztuk aspirynek wszystko będzie przy tarasie jeszcze potrzebne mi różowe szałwie ....ktokolwiek widział...ktokolwiek wie...
Pszczółeczko, w Iglaki24 są szalwie różowe, ale po 6zł. Kupowałam tam moją, Marcus, po 4,50 w zeszłym roku, bardzo ładne i zdrowe sadzonki, dobrze zapakowane. Tylko nie wiem jak ta cena, może różowa jest droższa..?