Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Niepoprawny link
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 20:10, 10 maj 2015

Ewa777 napisał(a)
oho,ho! Ale plan! Praca u Ciebie wre, na pełnych obrotach
Ale miejsce na ognisko będziesz miała?

Taaak lubimy ogniska tylko ten stary bruk na coś nowego wymienimy...jeszcze nie wiemy na co, bo koszt tego nowego materiału to gruuuubo ponad 1000 zł i szukamy czegoś tańszego...
frezja 20:39, 10 maj 2015

BusyBee napisał(a)
Witam Cię Frezjo Widzę, że polatałaś po moim ogródku
.... nie wiem jak Ci na imię, ale na tarasik na kawusię zapraszam Miło mi, że mnie odwiedziłaś. I wątek też już masz...zaraz idę w odwiedziny- Twoją altankę zobaczyć

Witaj,miło mi bardzo,Ewa jestemkawusię uwielbiam,tak więc zaproszenie przyjęte
BusyBee 20:45, 10 maj 2015

frezja napisał(a)

Witaj,miło mi bardzo,Ewa jestemkawusię uwielbiam,tak więc zaproszenie przyjęte

A ja Kasia I też kawusię uwielbiam.... To teraz tylko czekamy, aż deszcze miną
Gabrysia_ 08:09, 11 maj 2015

To ja wpadłam z rana z kawą
polinka 08:22, 11 maj 2015

Nadrobiłam i zazdroszczę takiego efektywnie zapowiadającego się tygodnia Idziecie jak burza z pracami!
BusyBee 08:51, 11 maj 2015

Gabrysia_ napisał(a)
To ja wpadłam z rana z kawą

Fajna by była taka kawusia na tarasiku A tu do pracy trzeba lecieć i w dodatku chłodno i pochmurno dzisiaj

Gabrysiu powtórzyłam kulki- tym razem danici- i trawki Gold founfains, u siebie przy tarasie.... tak jakoś wyszło, bo akurat miałam materiał do nasadzeń, a przy tarasie bardzo pusto.... wymyślam jeszcze róże

Słoneczka na nowy tydzień
BusyBee 08:53, 11 maj 2015

polinka napisał(a)
Nadrobiłam i zazdroszczę takiego efektywnie zapowiadającego się tygodnia Idziecie jak burza z pracami!

Duzo się dzieje- to prawda, ale pogoda...typowa wiosenna niestety nie da się rozpędzić. Sporo deszczu zapowiadają na ten tydzień. Trzeba cierpliwość ćwiczyć

Pozdrowionka poniedziałkowe
BusyBee 09:16, 11 maj 2015

Właśnie pogadałam o różyczkach z fachowcem ze szkółki róż potrzebne mi było potwierdzenie moich przemyśleń. Dziś wieczorem składam zamówienie na Mary rose i 5 sztuk aspirynek wszystko będzie przy tarasie jeszcze potrzebne mi różowe szałwie ....ktokolwiek widział...ktokolwiek wie...

kosolka 10:26, 11 maj 2015

Pszczółeczko, w Iglaki24 są szalwie różowe, ale po 6zł. Kupowałam tam moją, Marcus, po 4,50 w zeszłym roku, bardzo ładne i zdrowe sadzonki, dobrze zapakowane. Tylko nie wiem jak ta cena, może różowa jest droższa..?
Aneta1309 12:06, 11 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Ja też dużych zakupów nie robiłam, ale i to kusi i to nęci
U mnie sporo roślin wykopanych i w myśl zasady Danusi- jest miejsce na coś nowego ...tylko czemu to nowe takie małe jest!???

Traffka Gold Fountains jest bezproblemowa- a to bardzo ważne Wczoraj też ją posadziłam na tarasie z danicami przyciętymi w kulki- tak jak na tym zdjęciu.

śliczna jest, mus ją mieć wyślę M on bardziej mobilny a i pokus dodatkowych pewnie nie będzie miał