Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

Juzia 21:58, 15 lip 2015

Ale super!!!
I z tęczą i bez
BusyBee 22:01, 15 lip 2015

Juzia napisał(a)
Ale super!!!
I z tęczą i bez

Zaglądam do Cię regularnie, ale nie odzywam się, bo tam strrrraszna burza mózgów...trudno być na bieżąco!

Trzymam kciuki
BusyBee 22:04, 15 lip 2015

JulkAd napisał(a)
Czyli Pastella lepciejsza...mi kolory i kwiaty jednej i drugiej się podobają....może się skuszę, bo mi cały czas koloru brakuje....czekam na wieczorne foty

Mnie bardziej odpowiada pastella- ale ja kapryszę róża musi być prawie bezobsługowa, bo ja zapracowana jestem za bardzo, żeby pilnować gwiazdy No i to przemarzanie u mnie to wieczny problem....
Juzia 22:07, 15 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Zaglądam do Cię regularnie, ale nie odzywam się, bo tam strrrraszna burza mózgów...trudno być na bieżąco!

Trzymam kciuki

E tam burza mózgów
Dzięki
BusyBee 22:10, 15 lip 2015

Coś wrzucam z tą nową rabatą, ale na razie bez kory...i jednak nie dokończone
Z prawej strony zdjęcia - zadołowałam krwawnice- w tym miejscu mają być trzy róże- białe artemisy. Przed nimi posadziłam trawki- stipy od Asi. Dostałam ich sporo i narazie tu rosną niech się przyjmą- potem zobaczymy

BusyBee 22:21, 15 lip 2015

I to samo trochę dalej...

Tam gdzie doniczki brakuje jeszcze bordowych berberysów bagatelle. Rosną na żwirowej rabacie i muszę je przenieść. Trochę grzebania w żwirku mnie czeka

Przy tujach morningi, potem maleńkie werbenki ( dzięjuję Asiu ), 3 hortki Vanilla fraise, przed nimi stipki i te doniczki ( bagatelle )

Jeszcze widać parę kulek i turzyce pomiędzy nimi...

Z drugiej strony...

Anusia 22:28, 15 lip 2015

Rzeczywiście długa rabata. U Ciebie wszystko takie poukładane. Kiedy i ja dojdę do takiej perfekcji? Z tego co pamiętam dojdą trzy róże?
kosolka 22:33, 15 lip 2015

Zdjęcia z tęcza przepiękne! Jak u Ciebie ładnie.. Tak soczyscie, trawnik taki zieloniutki.. Nowa rabata jest super! Pozdrawiam!
BusyBee 22:35, 15 lip 2015

Anusia napisał(a)
Rzeczywiście długa rabata. U Ciebie wszystko takie poukładane. Kiedy i ja dojdę do takiej perfekcji? Z tego co pamiętam dojdą trzy róże?

Poukładane...? Bałaganu nie pokjazuję gdybyś zobaczyła te jałowce płożące na przedogródku....ech...wszystko do wycięcia ale powoli, bo mi eM padnie od tych moich rewolucji

Róże będą na pierwszym zdjęciu - przed tym wyyysokim bukiem...
JulkAd 22:35, 15 lip 2015

Przemyślane Pszczółko te Twoje rabaty....cudnejak wszystko się rozrośnie to będzie Pani zadowolona