Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 23:46, 15 lip 2015

JoannA napisał(a)
Wiem
Zmykam do łóżeczka bo zaśpię do pracy
dobrej nocki

Paaaa
Ewkakonewka 00:05, 16 lip 2015

Ogrodowiskowa rabata będzie super, czemu myślisz, że za ciasno? Fajnie jak tak wypełnione po brzegi tzn. ja lubię
Ewa777 00:25, 16 lip 2015

Rabata przy tujach wyszła Ci super Szkoda, że ja tak nie umiem sadzić Boję się, że mi tak ładnie nie wyjdzie, jak widzę to w mojej wyobraźni
Kuba 07:48, 16 lip 2015

Przyszłam obejrzeć tawuły po kulkowaniu i zmiana od razu niesamowitai, też swoje cięłam niedawno i już obiecałam sobie nie dopuszczać jej do zbytniego zarośnięcia ale pewnie skończy się na obiecankach jak zawsze
Widać po ogrodzie że Pracowita Pszczółka jesteś
zawitka 08:17, 16 lip 2015

Witaj ---Rabata z tawułkami po cięciu elegancka wypiękniała I ja czaję się zamienić trzmielinę na tawułki bo z nimi mniej pracy Idę polatać po Twoim ogrodzie ha ha A jakie kulkowanie się odbyło ---luks.Zawsze mówię że buksy podhodowane u siebie są zdrowsze Pozdrawiam
BusyBee 09:34, 16 lip 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ogrodowiskowa rabata będzie super, czemu myślisz, że za ciasno? Fajnie jak tak wypełnione po brzegi tzn. ja lubię

No i ja też tak lubię; ) ale traw dużo, więc szybko się ciasno zrobi będzie więc stałe zajęcie z dzieleniem i przesadzaniem
BusyBee 09:41, 16 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Rabata przy tujach wyszła Ci super Szkoda, że ja tak nie umiem sadzić Boję się, że mi tak ładnie nie wyjdzie, jak widzę to w mojej wyobraźni

Ewcia ciesze się że Ci się podoba takie planowanie wcale nie jest łatwe- przynajmniej dla mnie. Nie mam takiej wyobraźni, jak niektórzy tutaj na O. No i roślin u mnie nie ma. Po większość trzeba jeździć. Wszystko rozciąga się w czasie. ...... ale Ty się nic nie martw. Opisz co planujesz i może ktoś coś podpowie tylko ludziom różne rzeczy się podobają; ) trzeba o tym pamiętać
Kuba 09:43, 16 lip 2015

Widzisz, a mi się wydaje że to z trzmieliną mniej pracy bo nawet "zapuszczona"wygląda nieźle a tawuła już nie
BusyBee 09:46, 16 lip 2015

Kuba napisał(a)
Przyszłam obejrzeć tawuły po kulkowaniu i zmiana od razu niesamowitai, też swoje cięłam niedawno i już obiecałam sobie nie dopuszczać jej do zbytniego zarośnięcia ale pewnie skończy się na obiecankach jak zawsze
Widać po ogrodzie że Pracowita Pszczółka jesteś

Witam Cię cieplutko ze mnie pszczółka bardziej w życiu niż w ogrodzie- wiecznie zalatana
Ja tawuly mam jeszcze w innym miejscu i tam dopilnowane. A tutaj raz pozwoliłam na samowolke sama widzisz co z tego wyszlo
Gabrysia_ 09:46, 16 lip 2015

Kasiu,tęcza super!
Zaglądałam wczoraj przed 22:00 ale nie było jeszcze fotek
Mnie te klony sie tam podobają,jak dojdą jeszcze bordowe berberysy to dojdzie troszkę koloru.
Ale tobie musi sie podobać

Buziaki