Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

Kasya 16:20, 14 lip 2015

A ile tam jest miejsca ? Jak szeroka rabata bo Juz nie pamietam....
Dlaczego tam ma być coś wysokiego ?
Ewa777 16:38, 14 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Ewcia to nie dokończone i w dodatku pada znowu u mnie- nie ma jak skończyć

Zostało mi pracy na jakieś 3 godziny- większość zrobiona. Co z tego jak deszcz....Cały tydzień u nas taki zapowiadają. Teraz jest tylko 19 stopni
Chce Ci powiedzieć, ż tego phantoma na kiju kupiłam i już posadzony- wieeelki jest naprawdę

Jestem bardzo ciekawa tego phantoma Dziś oglądałam takie na kiju w moim ogrodniczym i nie były zbyt wysokie. Zastanawiam się, czy moja hortensja nn nie jest phantomem. Musimy porównać kwiaty
Kupiłam dziś 2 jeżówki i wydawało mi się, że pamiętam nazwę, ale gdy dojechałam do domu, to już mi umknęła
GosiaJoanna 16:52, 14 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Gosiu a kiedy zaczęły kwitnąć??

Nie będę zapisywać nazw, bo zapomnę gdzie zapisałam ale jesienią zgłoszę się do Ciebie w tej sprawie- jak będziesz zamawiała to daj znać

Krzysztof zakwitł na początku czerwca teraz ma takie jakby nasionka ale nadal jest fioletowy, główkowate kwitną od 3 tygodni początkowo są zielono fioletowe a teraz całe fioletowe.
Z Anią mam dobry kontakt bo my to straszne gaduły jesteśmy hehe i tylko ze sobą możemy się nagadać bo inni już wymiękają, mamy milion tematów i tylko Ania może tak gadać o kwiatkach i wystroju domu non stop jak ja
Ewkakonewka 19:04, 14 lip 2015

Dalej pada u Ciebie? Czekam na te nowe nasadzenia, pokażesz?
GosiaJoanna 19:39, 14 lip 2015

Nie pada dawaj focie bom ciekawa sama mam tak długą rabatkę i nie wiem jak ja zagospodarować...czekam na natchnienie
Anusia 19:46, 14 lip 2015

To co czekamy na fotki
Anusia 19:46, 14 lip 2015

No, że gaduły to taak
Betka 21:04, 14 lip 2015

Kasiu oglądam Twój wątek od początku bo tak dawno u Ciebie mnie nie było że aż wstyd się przyznać Pięknie masz zachwycam się wszystkim !!!
Pozdrowionka zostawiam i lecę bo mi zostało tych stronek
PS. powinnaś mieć wizytówkę było by łatwiej podglądać hihihi
JulkAd 22:57, 14 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Trawka czyli chwastowisko, którego za bardzo nie widać na zdjęciach ?? proszę bardzo Przy okazji oczywiście przemycam kulki

I jeszcze takie. Po lewej rabata gotowa do sadzenia. Może w końcu się doczeka

Flicznie
....a nad różami też ciut powzdychałam...jak Ci się sprawują? Pomponella i Pastella, nie chorują?, pryskasz czymś? Buziolki Kochana
BusyBee 08:59, 15 lip 2015

Wczoraj dokończyłam rabatę. Zostały jeszcze do kupienia róże i coś w nóżki do róż. Na razie rośnie tam stipa od Asi, bo trzeba ją było pilnie sadzić Posadziłam kilka dni temu, ale niektóre podsychają. Mam nadzieję, że da radę

Na rabacie brakuje jeszcze kory, ale fotki całości później, bo aparacik się ładuje. Wczoraj cyknęłam tylko kilka - zaraz coś wstawię