Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 11:47, 14 lip 2015

GosiaJoanna napisał(a)
Ale mi sie klikło potrójnie heheh no cóz zostawie Ci kwiatka Warszawka Nike w nawiązaniu do Twej ostatniej wyprawy do stolicy

Kwiatuszek super dziękuję właśnie uświadomiłam sobie, że latem nie mam tego koloru w ogrodzie, a chciałabym mus to zmienić czosnki jesienią posadzę- tylko jakieś takie, które teraz zakwitną, bo wiosną to sporo fioletów miałam

Fajnie, że Mama się do Ciebie wybierze. A Ty w swoje rodzinne strony- to kiedy? Coś się z Anią próbujesz umówić- jest szansa?
Ewa777 11:50, 14 lip 2015

Kasiu, dałaś po pracy! A zdjęcia rabaty przed tujami będą?
BusyBee 11:57, 14 lip 2015

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, dałaś po pracy! A zdjęcia rabaty przed tujami będą?

Ewcia to nie dokończone i w dodatku pada znowu u mnie- nie ma jak skończyć

Zostało mi pracy na jakieś 3 godziny- większość zrobiona. Co z tego jak deszcz....Cały tydzień u nas taki zapowiadają. Teraz jest tylko 19 stopni
Chce Ci powiedzieć, ż tego phantoma na kiju kupiłam i już posadzony- wieeelki jest naprawdę
GosiaJoanna 13:11, 14 lip 2015

BusyBee napisał(a)

Kwiatuszek super dziękuję właśnie uświadomiłam sobie, że latem nie mam tego koloru w ogrodzie, a chciałabym mus to zmienić czosnki jesienią posadzę- tylko jakieś takie, które teraz zakwitną, bo wiosną to sporo fioletów miałam

Fajnie, że Mama się do Ciebie wybierze. A Ty w swoje rodzinne strony- to kiedy? Coś się z Anią próbujesz umówić- jest szansa?

Kasiu do tej pory kwitnie czosnek główlowaty i czosnek Krzysztof sa piekne i jeszcze je dokupie na jesien
GosiaJoanna 13:16, 14 lip 2015

Wybieram się we wrześniu albo pojade po Mame albo ja odwioze no i Anie odwiedze oczywiscie
Anusia 15:47, 14 lip 2015

U nas też pogoda nie najlepsza. Coś tam od czasu do czasu kropi ale zimno jak na lato mogłoby być cieplej.
Gosia Ty wiesz, że wizyta u mnie obowiązkowa
BusyBee 15:59, 14 lip 2015

GosiaJoanna napisał(a)

Kasiu do tej pory kwitnie czosnek główlowaty i czosnek Krzysztof sa piekne i jeszcze je dokupie na jesien

Gosiu a kiedy zaczęły kwitnąć??

Nie będę zapisywać nazw, bo zapomnę gdzie zapisałam ale jesienią zgłoszę się do Ciebie w tej sprawie- jak będziesz zamawiała to daj znać
BusyBee 16:02, 14 lip 2015

Gosiu i Aniu- ja myślę, że taka rodzinna wizyta to obowiązkowa

Fajny taki - w sumie codzienny kontakt z cioteczną siostrą ja ze swoimi gadam tylko od czasu do czasu, bo daleko mieszkają, wspólnych pasji Niet i każdy zajęty swoim życiem...
Kasya 16:07, 14 lip 2015

Czy tą brzozę to ty chcesz na tą rabatkę na tle tujek tych wysokich ?
BusyBee 16:10, 14 lip 2015

Kasya napisał(a)
Czy tą brzozę to ty chcesz na tą rabatkę na tle tujek tych wysokich ?

Tak Kasiu i to 2 Zadołowałam tam na razie 2 klony brilliantissimum, ale nie widzą mi sie jednak- za nisko szczepione pójdą w całkiem inne miejsce- obok wjazdu.... u mnie pada i fotek nie robię, ale jak zrobię to dam znać