Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

BusyBee 19:53, 26 sie 2014

gierczusia napisał(a)

Eeee .. Ani sie obejrzysz a się piknie rozrośnie

Ani się nie obejrzysz, jak kolejne zamówię
gierczusia 19:55, 26 sie 2014

BusyBee napisał(a)

Kuknęłam i fajne Na tej stronie wyświetliły się tyż moje butelki

No ,noooo .. Sporo fajnych rzeczy mi się wyświetliło .. A ja tam mam jakoś mało po drodze

Jak Tu to robisz że Was jeszcze w te wieczory na tarasie komary nie zeżarły ????
BusyBee 19:57, 26 sie 2014

gierczusia napisał(a)

No ,noooo .. Sporo fajnych rzeczy mi się wyświetliło .. A ja tam mam jakoś mało po drodze

Jak Tu to robisz że Was jeszcze w te wieczory na tarasie komary nie zeżarły ????

U nas w tym roku nie było deszczu przez 1,5 miesiąca, to i komary nam się nie udały
dorciabe 20:40, 26 sie 2014

Kasia surfinie masz piekne czy one pod dachem stoją?
Ewa777 20:44, 26 sie 2014

Kasiu, surfinie wyglądają przepięknie. Jeżeli masz biały nalot na listkach, to raczej szara pleśń niż grzyb. Ona lubi surfinie atakować podczas deszczowej pory. Możesz spróbować popryskać.
BusyBee 20:48, 26 sie 2014

Ewa777 napisał(a)
Kasiu, surfinie wyglądają przepięknie. Jeżeli masz biały nalot na listkach, to raczej szara pleśń niż grzyb. Ona lubi surfinie atakować podczas deszczowej pory. Możesz spróbować popryskać.

Masz rację, jutro prysnę od pleśni będę ratować- należy im się po całym lecie wiernej służby

Surfinie mam chyba pierwszy raz, zazwyczaj pelargonie były, albo bellsy.... dziękuję
BusyBee 20:56, 26 sie 2014

dorciabe napisał(a)
Kasia surfinie masz piekne czy one pod dachem stoją?

U mnie raczej pod dachem Tylko ta donica z białymi bellsami zawsze dostaje, bo stoi na brzegu tarasu, a z tej strony wieją wiatry i deszcz zacina....Vertigo też stoi na tarasie i tak jak u Ciebie- coraz większa, ale już jej nie karmię, bo szkoda nawozu na tego żarłoka
dorciabe 21:00, 26 sie 2014

BusyBee napisał(a)

U mnie raczej pod dachem Tylko ta donica z białymi bellsami zawsze dostaje, bo stoi na brzegu tarasu, a z tej strony wieją wiatry i deszcz zacina....Vertigo też stoi na tarasie i tak jak u Ciebie- coraz większa, ale już jej nie karmię, bo szkoda nawozu na tego żarłoka

U mnie pod gołym niebem padły już a te co mają malutki daszek jeszcze jeszcze są, ale daleko im do Twoich.....
Natomiast vertigo rośnie czy ma dach nad głową czy nie
Ewa777 21:04, 26 sie 2014

Muszę sprawdzić jutro swoje surfinie w takim razie, ale u nas nie pada tak dużo. Dziś bez deszczu i słonecznie.
BusyBee 21:10, 26 sie 2014

dorciabe napisał(a)

U mnie pod gołym niebem padły już a te co mają malutki daszek jeszcze jeszcze są, ale daleko im do Twoich.....
Natomiast vertigo rośnie czy ma dach nad głową czy nie

Czyli jednak daszek im służy- no to niech jeszcze rosną a pańcia będzie miała czas podumać nad donicą jesienną....