Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

gierczusia 21:22, 05 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

a Ty niby ten szpec???

Noo a jak .. Dyplomowany matematyk , chwalić się nie bedem.. Więc jakbyście się tam miały z kasiorką pomylić to Wam chętnie pomogę .. A już najchętniej w Nowej Zelandii

Buziole
BusyBee 21:24, 05 wrz 2014

JoannA napisał(a)

Widziałam tę niby brzydką trawę. Ktoś tu troszeczkę przesadza bo o takim trawniczu marzy niejedna ogrodniczka
Miłego weekendu i nie przemęczaj się za bardzo.

Brzydka, brzydka- same chwastnice, .......czy jakoś tak.....-to są najzieleńsze i najbujniejsze trawy w moim trawniku

Przemęczać się nie będę- zamierzam zagonić do pomocy mężczyzn mojego życia może coś uda się zrobić, chociaż innych spraw jest wiele i ogród wciąż spycham na dalszy plan....
BusyBee 21:27, 05 wrz 2014

gierczusia napisał(a)

Noo a jak .. Dyplomowany matematyk , chwalić się nie bedem.. Więc jakbyście się tam miały z kasiorką pomylić to Wam chętnie pomogę .. A już najchętniej w Nowej Zelandii

Buziole

Aaaa, jak tak to co innego!! pomyślę o tej spółce....

A Nowa Zelandia to czemu??? Bo nie zajarzyłam chyba, że dlatego, że ja szpec z angola

Buziole
Gocha 21:59, 05 wrz 2014

Fajnie Wam ja nie ogladam siatki bo nie mam wykupionego kanału. I nie mogę patrzeć na przystojniaków. Buziaki
BusyBee 22:05, 05 wrz 2014

Gocha napisał(a)
Fajnie Wam ja nie ogladam siatki bo nie mam wykupionego kanału. I nie mogę patrzeć na przystojniaków. Buziaki

Właśnie mój eM wykupił, bo stwierdził, że to mega tanio...... podzielił sobie koszty na ilość meczy w mistrzostwach ivmu wyszło trochę ponad zyla za mecz
Tanioooocha, no nie??? Tyle, że nie ogląda żadnych poza Polską, ale mniejsza z tym......
Ewa777 10:12, 06 wrz 2014

Gocha napisał(a)

Gosiu, poszukaj w internecie meczy online
Ewa777 10:19, 06 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Właśnie mój eM wykupił, bo stwierdził, że to mega tanio...... podzielił sobie koszty na ilość meczy w mistrzostwach ivmu wyszło trochę ponad zyla za mecz
Tanioooocha, no nie??? Tyle, że nie ogląda żadnych poza Polską, ale mniejsza z tym......

Dziś idę na mecz do Ergo Areny. Niestety u nas nie ma meczy z naszą reprezentacją. Obejrzę mecz Rosja-Chiny. Tylko komu tu kibicować ???
gierczusia 10:32, 06 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Aaaa, jak tak to co innego!! pomyślę o tej spółce....

A Nowa Zelandia to czemu??? Bo nie zajarzyłam chyba, że dlatego, że ja szpec z angola

Buziole

Hmmm..Nowa Zelandia bo daleko i przepiękne krajobrazy .. Czy trza czegoś więcej na emeryturze z kupą kasy ??.. A jak Ty szpec z Angola , to za tłumacza robić będziesz

Buziole

Ps..ino siem tam nie zakibicujta na smierć
BusyBee 09:24, 07 wrz 2014

Wczoraj byłam w jeszcze innym insekcie i znalazlam tulipki
wszyscy mają tulipki, mam i ja może nie za dużo, ale trochę sadzilam rok temu- liczę na to , że coś wyrośnie
Kasya 09:34, 07 wrz 2014

Tez kupilam takie czarne