Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U BusyBee w ogródku...

U BusyBee w ogródku...

JulkAd 23:06, 11 wrz 2014

BusyBee napisał(a)

Hi Hi Hi a spać nie możesz
jutro zakupy robię, mam nadzieję, że żurawki będą...I może jednak ze 4 gracki dokupię, rozchodniki- jak będą- na tą prawą stronę...resztę zobaczę...

Wiadomo nic na szybciora....najpierw plan

dobranoc
Ewa777 23:22, 11 wrz 2014

Ja już Ci będę gratulowała 100 strony, bo tak szybko pędzisz, że człowiek ciągle w tyle za Tobą

Jeżeli chodzi o rabatkę, to dodałabym koloru - najchętniej coś kwitnącego. Lubisz różowy, to rozchodnik jak najbardziej. Mi też się podoba (chociaż go nie mam).

Kobieto, jak Ty to robisz? Kibicujesz i jeszcze tyle stron natrzepałaś! Muszę przyjść do Ciebie na lekcję

Aha, a co powiesz na różowe jeżówki wśród traw???
BusyBee 07:59, 12 wrz 2014

Ewa777 napisał(a)
Ja już Ci będę gratulowała 100 strony, bo tak szybko pędzisz, że człowiek ciągle w tyle za Tobą

Jeżeli chodzi o rabatkę, to dodałabym koloru - najchętniej coś kwitnącego. Lubisz różowy, to rozchodnik jak najbardziej. Mi też się podoba (chociaż go nie mam).

Kobieto, jak Ty to robisz? Kibicujesz i jeszcze tyle stron natrzepałaś! Muszę przyjść do Ciebie na lekcję

Aha, a co powiesz na różowe jeżówki wśród traw???

Różowe jezowki czemu nie? Green eye jak u Agi albo w ogrodzie z lustrem i rozchodniki albo baron po prawej....
ewakatowice 08:47, 12 wrz 2014

Możesz się napatrzeć do woli, czyż nie piękne???

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2587-ogrod-sylwii-od-poczatku-czii?page=846

SylwiaKa 12:18, 12 wrz 2014

Kasiu, zdjęcia które zapodała Ewa od Sylwii cudne. Sama zaczynam się zastanawiać czy u siebie rozchodnoków nie wsadzić jak patrzę na te zdjęcia. Do tej pory jakoś nie bardzo byłam do nich u siebie przekonana ale te Dark Red u Sylwii obłędnie wyglądają na tej rabacie

Kasia - idź tą drogą

P.S. A po tem ja od Ciebie skopiuję, hihihi...
BusyBee 12:32, 12 wrz 2014

Ja już w drodze Sylwia powiedz czy w konopnicy to trafię? To sklep przy stokrotce?
Gocha 12:45, 12 wrz 2014

Kasiu jak bedziesz jechała Al. Kraśnicką to w Konopnicy przy Kościele skręć w prawo i jedź cały czas prosto chyba około 1-2 km. i niedaleko przed stacją PKP Moycz będziesz miała Stokrotkę po lewej stronie drogi a przy niej z prawej strony sklep. Jeszcze widziałam tam te ciemne rozchodniki takie zbliżone do moich- chyba po około 8 zł. Udanych zakupów życzę. Szkoda, że ja jeszcze w pracy bo bym tam podjechała. A o której tam będziesz ? Dam Ci mój nr tel. na pv.
BusyBee 13:06, 12 wrz 2014

Dzieki Malgoś nie wiem o ktorej na razie w trasie.......
ana_art 13:10, 12 wrz 2014

ooooo znaczy się będzie rozchodnikowo
BusyBee 13:14, 12 wrz 2014

ana_art napisał(a)
ooooo znaczy się będzie rozchodnikowo

jak tak kuszą no to mus