tylko trochę mnie nie było a tu wszędzie szaleństwo i zmiany
u Ciebie nowy avatar - następnym razem może już pokażesz się w całej okazałości
Cisy boskie...sama miałam na nie ochotę ale mam do tej szkółki ze 300 km
rabata z buksami ... zajefajna aż się nie mogę doczekać wiosny w Twoim ogrodzie
Buziaki
Oj...wpadłem jak śliwka w kompot?
...ale, ale... co ja tu widzę - Wy tu moje Panie ogrodniczki knujecie na swoich chłopów, sidła zastawiacie!!! ..hm, co tu robić? - co tu robić? (.... i po chwili namysłu ):
Solidarność między ogrodnikami musi być!!! - jak chłop w domu nie ogrodnik, to pracownik i zagonić do roboty - a co! ( z tą robotą to w ogrodzie oczywiście )
A przy okazji zajrzyj do mojego wątku a nuż spodoba Ci się moja aranżacja - raczej wariacja z trawami na drzewie i mąż będzie miał nowe zajęcie - a może się eM spodoba ten pomysł i wykona Ci to z własnej ( no z nieprzymuszonej oczywiście ) woli w ogródku jako małą niespodziankę - albo ot tak,.. na przykład w rocznicę wspólnego pożycia ( hi, hi?).
pozdrawiam
Jan
ps,
..a mąż jak wodnik - to romantyk i dla Ciebie zrobi wszystko.
( i kto to mówi .. ech, ..następny niepoprawny wodnik który to pisze )
Madziu.
Ja już jazzy o to wyprosiłem.
Była, i to jaka fajniutka.
Z misiem.
Jeden dzień wyobraź sobie.
Misia na plantacje wysłała a sama gdzieś zniknęła.
Codziennie zaglądam na 87 stronę. I co?
Tylko chłopów by wiecznie o coś prosiły.
Ale jak chłop poprosi o jedną małą rzecz to...
Eh, szkoda gadać.
E tam zaraz knujemy mamy po prostu takie tam swoje małe triki
Masz rację Janek, mój wodnik zrobi dla mnie (prawie) wszystko, dobry z niego facet, a i w ogrodnictwo się wdraza coraz bardziej Chętnie poluje ze mną na roslinki, na plantacje jeździ, nie zawsze marudzi
Będzie dobrze
ps. Ja w Twoim ogrodzie na bieżąco spaceruje, trochę z ukrycia, bo nie zawsze ślad zostawiam
Miłego dnia