Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

jazzy 23:14, 09 sie 2016

Zana napisał(a)
Jazzy jakież piękne zdjęcia różano-szałwiowo-werbenowe zapodałaś. Powiedz Ty mnie jaki masz obiektyw do tych zdjęć?

Super fotka porównawcza, zmiana na gigant plus jest! Kocham takie ujęcia, od razu widać, że coś się jednak dzieje mimo panującego ewentualnie w niektórych miejscach burdla
Hihi, proszę Cię Anula, ja jestem niemowlę fotografii, albo nie, jestem dopiero zapłodnioną komórką jajową w porównaniu do Twoich zaawansowanych umiejętności i dojrzałego podejścia do tematu
Czasem mi się coś uda przez przypadek Obiektyw ...nie znaju... tzn. muszę sprawdzić co jest napisane na pudełku

Za komplementa bardzo dziękuję! Fotki porównawcze też bardzo lubię
Buziaki!
Zana 23:29, 09 sie 2016

Ale nie mów mi, że Ci te fotki tak przez przypadek wychodzą. No i masz oko do kadrowania.
jazzy 23:50, 09 sie 2016

Zana napisał(a)
Ale nie mów mi, że Ci te fotki tak przez przypadek wychodzą. No i masz oko do kadrowania.

Myślę że lustrzanka robi całą robotę, zresztą nie znam się Coś tam próbuję i metodą prób i błędów czasem wyjdzie, czasem nie.
Ty wiesz co gdzie i jak ustawić żeby wszyscy szczęki pogubili Pełna profeska
Ale powiem Ci w tajemnicy, że byłabym przeszczęśliwa, jakbym tak na urodziny dostała w prezencie kurs fotografii
babka 00:33, 10 sie 2016

Ja też czekam na więcej zdjęć. Takich perełek nigdy za wiele, o szersze kadry się upraszam
siakowa 07:27, 10 sie 2016

jazzy napisał(a)
Hyhy, bo tam wszystko rozgrzebane i brzydkie
Tam na końcu jest warzywnik, a zasłania go rabata z werbeną, perovskią, szałwią lawendą, stipą, trzcinnikami, itd. Musisz mi wierzyć na słowo
No to kolory mi pasują do tego co widzę więc Ci wierze
beata_m 09:16, 10 sie 2016

Marta ja jestem pod mega wrażeniem Twoich zdjęć ... myślałam, że bawisz się fotografią, tak wiesz na całego!! w takim razie TALENT jak nic!
malkul 09:29, 10 sie 2016

jazzy napisał(a)

oj zachwyciłam sie tym werbenowym łanem i miomo że klnęłam jak zsewc na moją werbenę do się wysiała nawet w kociej dupie to jak to ujrzałam u ciebie to mnie serce z zazdrości boli!
Kuba 09:47, 10 sie 2016

pokazałabyś swojego Ottona? robisz z niego żywopłot czy rośnie samodzielnie?
Konieczki 15:21, 10 sie 2016

Wiesz chyba jaja sobie z nas robisz że nie wiesz jaki obiektyw no i napisz jeszcze że na trybie auto....
A lustrzankę to jaka masz? A i obiektyw zazwyczaj opisany jest nie musisz aż do pudła zaglądać
Masz oko i tyle. Sprzęt sprzętem ale najważniejsze jest znalezienie idealnego kadru w dobrym świetle. To trza czuć
Anda 19:16, 10 sie 2016

Czujesz bluesa fotografując Przyznaj się od razu, czyś Ty we frakcji Nikona czy Canona?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies