Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

kasja83 07:43, 09 sie 2016

Jazzy ale piękne foty wrzuciłaś-coś czuję, że jesień będzie Twoja-z tymi wszystkimi zbliżeniami,kotkami na trawach i kolorami.
Ja wiem, że werbena zwana "zemstą Ogrodowiska" sieje się niemiłosiernie-ale tak mi się podoba...
jazzy 10:29, 09 sie 2016

siakowa napisał(a)
ja jestem tak zachłanna na Twój ogród a Ty takie zdjęcia wstawiasz nic a nic nie wiem co tam jest poza grabami ale z daleka i tak świetnie wygląda
Hyhy, bo tam wszystko rozgrzebane i brzydkie
Tam na końcu jest warzywnik, a zasłania go rabata z werbeną, perovskią, szałwią lawendą, stipą, trzcinnikami, itd. Musisz mi wierzyć na słowo
jazzy 10:32, 09 sie 2016

kasja83 napisał(a)
Jazzy ale piękne foty wrzuciłaś-coś czuję, że jesień będzie Twoja-z tymi wszystkimi zbliżeniami,kotkami na trawach i kolorami.
Ja wiem, że werbena zwana "zemstą Ogrodowiska" sieje się niemiłosiernie-ale tak mi się podoba...
Zemsta Ogrodowiska
Ja już zapomniałam i wybaczyłam Póki co cieszę się tymi fioletami w wielkiej masie
Gardener27 10:56, 09 sie 2016

Marta Twój wątek podglądam praktycznie od samego początku Ogrom pracy wykonałaś by ten kawałek ziemi przypominał ogród Brawo
Widzę że lubisz niebieski i jego pochodne na rabatach Werbena, szałwie ... liatry też fajnie by wyglądały
Sebek 11:03, 09 sie 2016

jazzy napisał(a)
Hyhy, bo tam wszystko rozgrzebane i brzydkie
Tam na końcu jest warzywnik, a zasłania go rabata z werbeną, perovskią, szałwią lawendą, stipą, trzcinnikami, itd. Musisz mi wierzyć na słowo

Ja Ci niby wierzę - ale z obrazkiem jakoś tek lepiej to zwizualizowac
gierczusia 15:35, 09 sie 2016

jazzy napisał(a)
Ela, to płyty betonowe, ale nie tzw. krawężniki, tylko jakieś takie z marketa, nie znam nazwy
A określenie burdlu mnie bardzo do gustu przypadło

Dzięki to już coś wiem
A kwestia burdlu wzięła się od znajomych policjantów bo oni też " majā problem "... często przeklinaja i na dodatek maja do czynienia z paniami lekkch obyczajöw i tak žeby im siem bidoczkom nie myliło to na te panie mówià : ku..ew , a przeklinajà...nooo wiadomo jak i stad wzięło się określenie burdlu

Buziole
Zana 16:44, 09 sie 2016

Jazzy jakież piękne zdjęcia różano-szałwiowo-werbenowe zapodałaś. Powiedz Ty mnie jaki masz obiektyw do tych zdjęć?

Super fotka porównawcza, zmiana na gigant plus jest! Kocham takie ujęcia, od razu widać, że coś się jednak dzieje mimo panującego ewentualnie w niektórych miejscach burdla
jazzy 23:01, 09 sie 2016

Gardener27 napisał(a)
Marta Twój wątek podglądam praktycznie od samego początku Ogrom pracy wykonałaś by ten kawałek ziemi przypominał ogród Brawo
Widzę że lubisz niebieski i jego pochodne na rabatach Werbena, szałwie ... liatry też fajnie by wyglądały

A wiesz, że mam liatry, sztuk trzy
Na razie rosną w ustronnym miejscu, bo zupełnie nie mam na nie pomysłu.
Ale przyjdzie na nie czas
Dziękuję za miłe słowa o moim kawałku ziemi Zrobię niedługo kolejne porównania, bo to fajna zabawa
jazzy 23:02, 09 sie 2016

Sebek napisał(a)

Ja Ci niby wierzę - ale z obrazkiem jakoś tek lepiej to zwizualizowac
No postaram się
jazzy 23:05, 09 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Dzięki to już coś wiem
A kwestia burdlu wzięła się od znajomych policjantów bo oni też " majā problem "... często przeklinaja i na dodatek maja do czynienia z paniami lekkch obyczajöw i tak žeby im siem bidoczkom nie myliło to na te panie mówià : ku..ew , a przeklinajà...nooo wiadomo jak i stad wzięło się określenie burdlu

Buziole
No i wszystko jasne!
Eluś, wiesz co, ja te płyty ostatnio w obi widziałam, a kupowaliśmy je w tamtym roku w casto