Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

Zana 07:01, 14 wrz 2016

jazzy napisał(a)

Teraz jestem na etapie myślenia, że mam brzydko

Jezzu Jazzy przejdź już na następny level, bo na tym depresyjnym za długo siedzisz. Nie masz brzydko, tylko może nie doskonale. Wnieś trochę optymizmu w czarną d..., bo się tam wszystkie pozałamujemy.
beta 07:56, 14 wrz 2016

cześć
Anda 08:13, 14 wrz 2016

Jazzy, rany julek, wylaz z tej czarnej dziury, wessalo Cie tam na amen Slicznie masz a ze nie mozna wszystkiego zrobic od razu to normalne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magda70 08:25, 14 wrz 2016

No ja Ci chyba pesymistko nakopię!
AniMa 10:16, 14 wrz 2016

Słyszała???? Głowa do góry. Tak jak napisałaś: nie ma tego złego, coś lepszego...Zawsze o tym pamiętaj Cmokam na poprawę humoru
ps. Dzisiaj jadę po thuje i bucki obaczę....banan od rana, więc Ci troche pozytywów przesyłam
Sebek 10:22, 14 wrz 2016

jazzy napisał(a)
Nie ma co pokazywać... bo brzydko jest

Marta - rośliny po lecie umeczone są, a my z nimi Zresztą ja też zawsze na początku września miewam stany przeddepresyjne Głową do góry i myśl o następnym sezonie I kombinuj by być w niedziele w Wojslawicsch Będę Cię nudzić jeszcze 1.5 tygodnia o to
beata_m 10:56, 14 wrz 2016

Ewkakonewka napisał(a)
I nie zjeść zanim nie urośnie
Ja zjadłam

hihihi buziaki zostawiam
kasja83 13:22, 14 wrz 2016

Sebek napisał(a)

Marta - rośliny po lecie umeczone są, a my z nimi Zresztą ja też zawsze na początku września miewam stany przeddepresyjne Głową do góry i myśl o następnym sezonie I kombinuj by być w niedziele w Wojslawicsch Będę Cię nudzić jeszcze 1.5 tygodnia o to

U mnie dochodzi jeszcze podjadanie czekolady-w dużych ilościach dodam-i oszukiwanie się, że do przyszłego lata daleko. A potem na plaży trzeba w kostiumie paradować?Jak się pytam, kiedy moda na lata dwudzieste-trzydzieste minęła?
Sebek 18:25, 14 wrz 2016

kasja83 napisał(a)

U mnie dochodzi jeszcze podjadanie czekolady-w dużych ilościach dodam-i oszukiwanie się, że do przyszłego lata daleko. A potem na plaży trzeba w kostiumie paradować?Jak się pytam, kiedy moda na lata dwudzieste-trzydzieste minęła?

przecież Ty patyczek jesteś
kasja83 13:31, 15 wrz 2016

Sebek napisał(a)

przecież Ty patyczek jesteś

Miły z Ciebie młodzieniec