Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy...

beata_m 08:05, 27 wrz 2016

dziękuję za prędziutką odpowiedź u mnie
Konieczki 13:52, 27 wrz 2016

W ostatni piątek ktoś zamówił Twoja piosenkę w trójce. Myślałam że jej nie znam (słowa wątku nc mi nie mówiły)ale okazało się że jednak ja znam. Myślałam sobie o Tobie i caly czas myślę. Minęło Ci? Jak nie to tulę Cię mocno. Wiesz ja mam tak samo, tylko jeszcze gorzej. Rodzina mnie nie rozumie, dłubie sama. Mąż robi ale jakby za karę. Już mi powiedzial że robię co chce i go nie słucham (bo kurde usmialam wywalić jego ukochane aksamitki). A jak robie coś z nowego projektu to obraza majestatu bo mamy projekt wcześniejszy. Łoj tam łoj tam. Ściskam Cię okrutnie i gilgotam w te trampki
Daj znak życia i pokarze choć jedną Twoja cudna fotkę.
Rojodziejowa 16:39, 27 wrz 2016

Jaaaaaazyyyyyyy wróóóóóóóóóóóóć!!!!
jazzy 17:19, 27 wrz 2016

Dziewczyny i chłopaki! kochani jesteście że zaglądacie i że próbujecie mnie przywrócić do świata żywych Tak obiektywnie rzecz ujmując, to nie jest tak źle... Zawsze może być gorzej
A wrzesień taki piękny! Dłubię sobie pomału w tej mojej ziemi, ale czy zmierza to w dobrym kierunku - nie wiem (czyt. wątpię).
Coraz częściej żałuję, że nie zleciłam komuś projektu.
Coraz częściej żałuję też, że mnie poniosło (czyt. kokoszę) i posadziłam tych roślin jak gupia.
Mało tego, na te wszystkie bolączki ogrodowe posadziłam kolejne gatunki
Przecież mogłam mieć zadbany kawałek trawnika i dwa łany powiewających na wietrze traw...
Rojodziejowa 17:21, 27 wrz 2016

jazzy PITOLISZ!! Jest pięknie! Zerkniesz do mnie i pomożesz w wyborze lampecek?
Anda 17:24, 27 wrz 2016

Wszelki duch... Jazzy, super że wróciłaś Już tak nie marudź. Normalnie druga Juzia
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Sebek 17:24, 27 wrz 2016

Asia ma rację - pitolisz

Każdy z nas ma przesyt ogrodowy w tym okresie - i tylko traw się nam chce Sam wycinam jak głupi teraz byliny, bo mnie wnerwiaja
Rojodziejowa 17:29, 27 wrz 2016

Sebek napisał(a)
Asia ma rację - pitolisz

Każdy z nas ma przesyt ogrodowy w tym okresie - i tylko traw się nam chce Sam wycinam jak głupi teraz byliny, bo mnie wnerwiaja

Może się opanuj!!
Pszczelarnia 17:31, 27 wrz 2016

jazzy napisał(a)
No to zawilce...

Piękny czas zawilców.
jazzy 18:36, 27 wrz 2016

Konieczki napisał(a)
W ostatni piątek ktoś zamówił Twoja piosenkę w trójce. Myślałam że jej nie znam (słowa wątku nc mi nie mówiły)ale okazało się że jednak ja znam. Myślałam sobie o Tobie i caly czas myślę. Minęło Ci? Jak nie to tulę Cię mocno. Wiesz ja mam tak samo, tylko jeszcze gorzej. Rodzina mnie nie rozumie, dłubie sama. Mąż robi ale jakby za karę. Już mi powiedzial że robię co chce i go nie słucham (bo kurde usmialam wywalić jego ukochane aksamitki). A jak robie coś z nowego projektu to obraza majestatu bo mamy projekt wcześniejszy. Łoj tam łoj tam. Ściskam Cię okrutnie i gilgotam w te trampki
Daj znak życia i pokarze choć jedną Twoja cudna fotkę.

To już nawet w radiu mnie wołają
Aśka, Ty jak mi napiszesz, to ja potem chodzę i mi się sama gęba śmieje

Ale prawda jest taka, że powinnam sobie reżim od początku zapodać i trwać w minimaliźmie...
Tłumaczę sobie jednak, że jak wszystko urośnie to będzie lepiej - powtarzam to sobie jak mantrę