Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kasya 07:04, 01 lis 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Gdybym miała ogród "pod nosem" to pewnie bym przesadzała teraz, ale niestety na działkę muszę dojeżdżać ok 9 km i już mi się nie chce nic działać Taki leniuch jestem

ale zrobione juz wszystko ??
ja juz finiszuje i za chwile bede mogla spokojnie popasc w jesienną depresje
AsiaK_Z 08:31, 01 lis 2016

Kasiu wydaje mi się że zrobiłam wszystko w praniu wyjdzie o czym zapomniałam
Cebule posadziłam Twoim sposobem czyli w donice i zadołowałam
Kasya 09:43, 01 lis 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Kasiu wydaje mi się że zrobiłam wszystko w praniu wyjdzie o czym zapomniałam
Cebule posadziłam Twoim sposobem czyli w donice i zadołowałam

ja dzieki tej metodzie raz dwa przenioslam wszystkie 70 szt, zolte i czerwone na front
JulkAd 16:06, 02 lis 2016

Wspomnienia lata obejrzałam, cebule czytam, że posadziłaś. Ja lenię się okrutnie w tym roku, nic nie kupiłam. Zobaczymy co wiosną wzejdzie z tych ubiegłorocznych...czy coś wypadnie, czy może się rozmnoży?
AsiaK_Z 17:19, 02 lis 2016

Odpisałam u Ciebie Julitko mogę się założyć że Twoje cebule będą zdobić ogród w wiosennej odsłonie

Wygoń lenia
Elinka 12:32, 03 lis 2016

Witaj Asiu, grafilam do Ciebie od Angeliki z Wielkopolski i chcialam zameldowac ze ja tez z okolic Poznania, a teraz zmykam czytac Twoj watek papa
AsiaK_Z 15:27, 03 lis 2016

Elinka napisał(a)
Witaj Asiu, grafilam do Ciebie od Angeliki z Wielkopolski i chcialam zameldowac ze ja tez z okolic Poznania, a teraz zmykam czytac Twoj watek papa

Witaj w moich niezwykle skromnych progach U mnie kochana nie ma co czytać oglądaj obrazki, choć tych też w sumie mało
Zapraszam częściej
LyraBea 16:19, 03 lis 2016

Kasya napisał(a)

ale zrobione juz wszystko ??
ja juz finiszuje i za chwile bede mogla spokojnie popasc w jesienną depresje
W jesienną depresję popadlam juz dawno, teraz muszę w zimnicy nadrabiać zaległości w ogrodzie i do finiszu mi jeszcze daleko. W przyszlym roku muszę popracować nad dyscypliną.
A w ogóle to ja tu zaglądam systematycznie. Mam zaznaczony wątek do podglądania a z wpisem wystrzeliłam jak Filip z konopi bez przywitania.
Dzień dobry
AsiaK_Z 17:53, 03 lis 2016

LyraBea napisał(a)
W jesienną depresję popadlam juz dawno, teraz muszę w zimnicy nadrabiać zaległości w ogrodzie i do finiszu mi jeszcze daleko. W przyszlym roku muszę popracować nad dyscypliną.
A w ogóle to ja tu zaglądam systematycznie. Mam zaznaczony wątek do podglądania a z wpisem wystrzeliłam jak Filip z konopi bez przywitania.
Dzień dobry

Hahahaaa, u mnie na bieżąco bo mało się teraz u mnie dzieje
Beatko może w zimnicy i ciemnicy ale za to już na wiosnę będzie mniej roboty Chabazie posadzone i już oko cieszą

To ja na deser odpowiem Dzień dobry Kochana
Gardener27 19:31, 05 lis 2016

Czytam że cebule już posadzone, dobrze że się z tym uporałaś bo podobno pogoda ma się pogorszyć brrr ...
Sadzenie cebulowych w donicach ma jeszcze jedną zaletę Wiosną taki pojemnik można wyciągnąć z ziemi przenieść w dowolne miejsce