Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

iwka 23:02, 22 cze 2017

To ja ide spać jak tylko zagrzmi to spodnie na dupe i siedzę na śpiaco tzn śpię na siedząco
Zana 23:02, 22 cze 2017

Kurcze, ale będziesz miała super spektakl z tą hortką
AsiaK_Z 23:04, 22 cze 2017

Teraz to w ogóle pogoda taka nieprzewidywalna różne dziwne zjawiska mają miejsce
AsiaK_Z 23:06, 22 cze 2017

iwka napisał(a)
To ja ide spać jak tylko zagrzmi to spodnie na dupe i siedzę na śpiaco tzn śpię na siedząco

Ale Kochana, gdzie Ty chcesz uciekać? Połóż się normalnie do łóżeczka w sexi koszulce, a nie spodnie i spanie na krześle
AsiaK_Z 23:08, 22 cze 2017

Zana napisał(a)
Kurcze, ale będziesz miała super spektakl z tą hortką

Co roku jakaś niespodzianka i to jest właśnie najfajniejsze no może oprócz ropuchy w tym sezonie już dwa razy mnie wystraszyła
katel 07:44, 23 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Widowisko będzie Sama jestem zaskoczona iloscią pąków. W zeszłym roku było caaaałe 7 kwiatów. Domyślam się, że za tegoroczny pokaz odpowiada mokra wiosna
Kasiu, chodzi o nawłoć? to baaaardzo prawdopodobne. Jesssuuu ile tego już usunęłam....

Tak oczywiście o nawłoć mi chodziło z telefonu napisałam .
Mam nadzieje ze ten wiatr do nas nie dotrze bo żeby mi znowu wisterii nie położyło.
BasiaLT 08:39, 23 cze 2017

I jak tam Asiu u ciebie pogodowo? był burza? u nas tak ale słaba, przeszła bokiem. Za to cudnie mi podlało ogród. Hortensja konkursowa
AsiaK_Z 10:30, 23 cze 2017

katel napisał(a)

Tak oczywiście o nawłoć mi chodziło z telefonu napisałam .
Mam nadzieje ze ten wiatr do nas nie dotrze bo żeby mi znowu wisterii nie położyło.

U mnie wieje, momentami dość mocno A z nawłocią to faktycznie w tym roku jest jakaś masakra. Chyba ktoś mi ja "sprzedał" z premedytacją, bo u nikogo więcej jej nie widzę
AsiaK_Z 10:35, 23 cze 2017

BasiaLT napisał(a)
I jak tam Asiu u ciebie pogodowo? był burza? u nas tak ale słaba, przeszła bokiem. Za to cudnie mi podlało ogród. Hortensja konkursowa

Była przyszła dokładnie o 23.55 pogrzmiało, popadało... Mało tego. Dziś rano wyskoczyłam po kwiaty na zakończenie roku szkolnego i... wróciłam przemoczona do samych gaci. Parasol niewiele pomógł
I po co ja se dziś tę fryzurę robiłam? Wszystko spłynęło Cudownie dzień się zaczął teraz słońce zaczyna świecić
Warmia 21:48, 23 cze 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Była przyszła dokładnie o 23.55 pogrzmiało, popadało... Mało tego. Dziś rano wyskoczyłam po kwiaty na zakończenie roku szkolnego i... wróciłam przemoczona do samych gaci. Parasol niewiele pomógł
I po co ja se dziś tę fryzurę robiłam? Wszystko spłynęło Cudownie dzień się zaczął teraz słońce zaczyna świecić

To u mnie pani burza zawitała około północy i przywlokła ze sobą jeszcze, oprócz wyczekiwanego kolegi deszczu, tego co to z moich śliw robi drzewa rosnące w jedną stronę, czyli wiatr. O ile z tym pierwszym ostatnio nawet się lubimy, to z tym drugim jakoś mi nie po drodze.