Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

BasiaLT 08:52, 02 sie 2017

I jak tam po burzy? Żyjesz? U mnie dawało przez pól nocy.
AsiaK_Z 09:02, 02 sie 2017

Ja żyję ale nie wiem co w trawie piszczy. Muszę pojechać na ogród. Przypuszczam że wszystko jest w miarę oki, bo sąsiad by dał znać

Topolę, którą widzę z okna w domu wyginało porządnie. Myślałam że podda się w trakcie tej wichury. Świata nie było widać, ulica zmieniła się w rzekę, ale na szczęście dość szybko studzienki ten problem rozwiązały. W nocy jeszcze jedna burza przeszła, ale już lżejsza. Podlało aż za dobrze
JulkAd 18:15, 02 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Eciaaaaa, przeca one już tam som, ale tycie espeszyli for Juuuuu

Fajnie wypielęgnowane...na efekt poczekasz, ale nawet się nie obejrzysz jak się rozrośnie
JulkAd 18:17, 02 sie 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Ja żyję ale nie wiem co w trawie piszczy. Muszę pojechać na ogród. Przypuszczam że wszystko jest w miarę oki, bo sąsiad by dał znać

Topolę, którą widzę z okna w domu wyginało porządnie. Myślałam że podda się w trakcie tej wichury. Świata nie było widać, ulica zmieniła się w rzekę, ale na szczęście dość szybko studzienki ten problem rozwiązały. W nocy jeszcze jedna burza przeszła, ale już lżejsza. Podlało aż za dobrze

I u mnie po burzy dzisiaj ...ładnie mi ogród podlało, mam nadzieję, że u Ciebie też tylko podlane, bez zniszczeń ...buziaki zostawiam

Ps: fajny avatar
AsiaK_Z 18:44, 02 sie 2017

Julitko, niech te nowości szybko rosną bo na rabacie łyso muszę jeszcze drobną korą wysypać i powiedzmy że na tym etapie będzie koniec
Dziś w ciągu dnia też ulewa przeszła, teraz świeci słońce. Pogwizdany czas, ale na ogrodzie wszystko podobno gra, szkód nie ma uff

Awatarek... udaję żem zgrabna i wygimnastykowana
Gardener27 23:22, 02 sie 2017

U większość ulewy a u mnie susza aż piszczy. Ręce mi odpadają od podlewania, ratuję co się da ale bez porządnego deszczu się nie obejdzie. Asiu podeślij następnym razem chmurkę do mnie
Doranma 10:37, 03 sie 2017

witaj, dziękuję za odwiedziny i zapraszam częściej U nas po porannym deszczu śladu nie ma i znów robi się gorąco. Miłego dnia i obyś strat po burzy w ogrodzie rzeczywiście nie miała!
AsiaK_Z 17:03, 03 sie 2017

Hej Dorotko Straty są mini mini, jedna gałązka jeżówki się przewróciła i wysokie rudbekie się ukłoniły reszta dzielnie zniosła burzowy pogrom
AsiaK_Z 17:07, 03 sie 2017

Gardener27 napisał(a)
U większość ulewy a u mnie susza aż piszczy. Ręce mi odpadają od podlewania, ratuję co się da ale bez porządnego deszczu się nie obejdzie. Asiu podeślij następnym razem chmurkę do mnie

Szopciu, lało tak że świata nie było widać do tego stopnia że przed kamienicą i na podwórku "rozjechała się" kostka brukowa. Tzw specjaliści będą 4 albo 5 raz poprawiali jej ułożenie. Jak tylko deszcz znowu się pojawi podeślę go do Ciebie
gobasia 18:29, 03 sie 2017

Aska chyba przez pomyłkę do mnie ten deszcz wyslałaś ..
Ni z gruszki ni z pietruszki tak lunęło,15 minut ...i jak szybko przyszlo tak szybko poszlo