Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Kuba 06:54, 13 cze 2015

Olu- błogo wyglądasz wreszcie przestałaś się martwić
Ty sobie popływaj a trawka w tym czasie podrośnie
Iwk4 06:59, 13 cze 2015

Olu, a z której strony Bydgoszczy te 40?
Bo ja mam do Bydgoszczy 100.
yolka 07:28, 13 cze 2015

Przyszłam pozdrowić z rana i zrobić mały spacer po Twoim ogrodzie jak wyglada po deszczu, . Czy padało u Ciebie? u mnie mocno
babka 10:06, 13 cze 2015

Waldku jak widać odpoczywałam w jeziorku po ulewach a dziś ciąg dalszy kąpieli.... nad ranem pękł wężyk pod umywalką i zalało mi dwie łazienki :/ ... ta na parterze była dwa tygodnie temu remontowana

Bliskimi sąsiadami nie jesteśmy bo do BB też mam daleko Mieszkam w kierunku od Bydzi na Piłę.
babka 10:10, 13 cze 2015

Ewuś, martwić to ja się całe życie martwię ale są chwile, że jestem szczęśliwa
Jolka miło Cię gościć ale ogrodem to Ty mojego kawałka nie nazwiesz
Polało wczoraj, polało i to całkiem przyzwoicie
Ja bywam u Ciebie regularnie i podziwiam niebieską, robisz chętkę na rabaty bylinowe
pasjonatkaam... 11:39, 13 cze 2015

waldek727 napisał(a)

Oleńko.
To może nawet jesteśmy sąsiadami i nic o tym nie wiemy. Ja od siebie też mam ok 40 min do Bydgoszczy.
A tak dokładnie to na Białe Błota.

ja mam działkę ok 5km od Białych Błót
pasjonatkaam... 11:43, 13 cze 2015

jakoś czułam,że po tym avatarze Waldek wpadnie
babka 11:53, 13 cze 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

hmmm... mówisz zbyt śmiały ? dobra wieczorem zmienię
Teraz lecę coś dłubnąć, tataraki wysadzę i może kostkę dokończę wreszcie na podjeździe.
Łazienkowa rewolucja musi poczekać na powrót męża z pracy, który wyjątkowo m dziś ma sobotę pracującą i do tego do późnych godzin wieczornych
pasjonatkaam... 11:59, 13 cze 2015

babka napisał(a)

hmmm... mówisz zbyt śmiały ? dobra wieczorem zmienię
Teraz lecę coś dłubnąć, tataraki wysadzę i może kostkę dokończę wreszcie na podjeździe.
Łazienkowa rewolucja musi poczekać na powrót męża z pracy, który wyjątkowo m dziś ma sobotę pracującą i do tego do późnych godzin wieczornych

nieee,zostaw!! na taki właśnie relaks mam ochote jak patrzę na Twój avatarek))
dziubaj,dziubaj,u mnie wszyscy chorzy ale muszę się jakoś zebrać chyba i pojechać na działkę,trochę roslin też mam do wsadzenia..
waldek727 16:33, 13 cze 2015

pasjonatkaamatorka napisał(a)

Avatarek orzeźwiający, ale nie zajrzałem do wątku z tego powodu. Chciałem po powrocie zobaczyć trawniczek a dowiedziałem się, że na murawie powstało jezioro po wczorajszych nawałnicach. To właśnie mnie zaniepokoiło i to nie tylko u Oli.
Ewuniu. Dla mnie wszystkie bez wyjątku jesteście na forum piękne, urzekające i godne podziwu a to z tego względu, że każda z Was dzieli ze mną wspaniałą pasję jaką jest pasja do ogrodów i ogrodnictwa.
Te w dresikach z zabłoconymi stopkami też.