Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

eda 18:25, 25 sie 2015

Ha ha to odpoczywaj a ja lufruję sobie no to pyszności były
babka 18:32, 25 sie 2015

zależy do czego oko przyłożyć wiesz jak to jest, trupów w szafie jest ci u mnie dostatek
babka 18:34, 25 sie 2015

eda napisał(a)
Ha ha to odpoczywaj a ja lufruję sobie no to pyszności były

A były, były pyszności. Uwielbiam paprykę pd każdą postacią, na jutro paprykowa patelnia z sadzonym się szykuje. Już się nie mogę doczekać haaa
19:27, 25 sie 2015
Witaj Babeczko
Oto przepis na kawkę:
Ubić zimną śmietanę 30 % na sztywno z cukrem pudrem.Kawę cappuccino ubić w shakerze z mlekiem 3,5%. Szklankę polać polewą (ja robię taką jak do ciast).Ubite cappuccino wlać do szklanki,nałożyć ubitą śmietanę,polać polewą,udekorować owocami I niech wchodzi w boczki

babka 19:30, 25 sie 2015

Aniaaa napisał(a)
Witaj Babeczko
Oto przepis na kawkę:
Ubić zimną śmietanę 30 % na sztywno z cukrem pudrem.Kawę cappuccino ubić w shakerze z mlekiem 3,5%. Szklankę polać polewą (ja robię taką jak do ciast).Ubite cappuccino wlać do szklanki,nałożyć ubitą śmietanę,polać polewą,udekorować owocami I niech wchodzi w boczki

eee tam w boczki ... jakby nie miało w co
Dziękuję bardzo bardzo mniam
A polewę z tłuszczem robisz ?
19:38, 25 sie 2015
Tak z tłuszczem,próbowałam różnych ale jednak domowej roboty dłużej trzyma się na ściankach.

Widzę,że masz tatarak u siebie.Też miałam ale coś mu u mnie nie pasowało,oddałam znajomej.Teraz siedzi sobie w oczku-tatarak,nie znajoma U Ciebie rośnie jak na drożdżach,może ja za mało podlewałam..
Pomysłowe masz zakątki z podkładami i połączenie płyt z nimi
babka 19:45, 25 sie 2015

Dzięki za miłe słowa Tatarakiem jak narazie jestem zauroczona, do wiosny rósł na wilgotnej rabacie a teraz nawadnianie codziennie go mizia wiec pewnie dobrze mu tak Zobaczymy jak przeżyje tą zimę. W pobliżu planuję mu dodać ciurkadełko i mam nadzieję, że taki mikroklimat też będzie mu służył
babka 19:47, 25 sie 2015

aaa cappucino na zimno mieszasz czy parzona ma być ??
19:57, 25 sie 2015
Wsypuję do mleka,nie parzę.
Ciurkadełko u mnie już od dobrego roku czeka i tak przesuwane w czasie Upały przeszkodziły bo już by było zamontowane.Jakie ciurkadełko będziesz robić? Z przewierconym kamieniem? Czy jakiś inny pomysł?
19:58, 25 sie 2015
Do zimnego mleka Fajnie się miesza i pianki mnóstwo
Eski floreski śmietany za pomocą szprycy a jak się nie ma to torebeczka foliowa z wyciętą dziurką też może być
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies