Babeczko u mnie moja druga połowa delegacyjna to sama chciałam zabrać się za ciurkadełko Ale kasta pojemna,musiałabym spory dół kopać i to w okolicy lipy a tam poprzerastane korzeniami.A też upały mnie zniechęciły.
Dziękuję za przepis na kawę bananową,nie znałam takiej,dziś spróbuję
Miłego dnia
Na forum znajdzie się szeroki wachlarz tematyczny: od ogrodu i roślin, przez fryzury aż po kuchnię i gotowanie Jest to chyba najbardziej wszechstronne forum wszechczasów
ale jak narazie wszystko to tylko gadanina bo się ślinię na samą myśl a do brzuszka nic nie trafia
Jednak kremóweczka już zakupiona więc będzie się działo
Oj tak, projektowanie i wystrój wnętrz, o budownictwo i betoniarstwo też często zahaczamy
A propos fryzur... byłam dziś ...i moja zdolność do podejmowania ryzykownych decyzji w zakresie fryzury zdecydowanie nie jest rosnąca, strach zwyciężył
Ania, samodzielna kobieta jesteś, ja bez mena na dłuższą metę chyba bym zginęła Chociaż sama wykonuję większość prac to mimo wszystko uważam że jestem inwalidą społecznym
I co, próbowałaś ? jeśli jeszcze nie to polecam, skuś się
no leci leci i przyznam się, że wciągnęłam dziś na obiad wielki deser lodowy z polewą toffi Mogłabym tak codziennie
pawłowa w tłumaczeniu polewa ? No to ja poproszę o przepis skoro sprawdzony Ja najczęściej polewę robię z czekolady wtedy mam pewność że się uda
Jazzy, nie mów żeś na diecie ?
W takim razie ja poproszę o przepis na bezowe pewniaki :
Z żółtkami żadnego problemu, na drugi dzień można przyrządzić tiramisu
Też mam super przepis
Z tematów ogrodowych :
Wysadziłam małego buksa do wrzosów w przedogórku a dosadziłam jukkę, Nawet fajnie wygląda Chcę podzielić carexy i wymieszać z kulkami ale czy teraz czy z dzieleniem poczekać do wiosny ?
Kula zalana schnie trzeci dzień ? Wniosek - przeterminowany cement nie zachowuje właściwości tężenia w planowym czasie tzn 24h
eeetam spryciula
Carexy chyba dzieliłam na jesieni i przeżyły faktycznie ale wtedy jeszcze tak nie siedziałam na O i robiłam bez zastanowienia
Czytałam u Juzi przed chwilą, jak Sebek odradza jesiennego dzielenia miskantów a te też miałam w planie ciachnąć. Hmmm to mi trochę wiąże ręce :/