Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

UrsaMaior 09:16, 12 cze 2017

Dzień dobry Jak to się stało, że mnie jeszcze u Ciebie nie było? Ogród masz przeuroczy! Muszę pobuszować we wcześniejszych fotkach.
07_Rene 11:15, 12 cze 2017

babka napisał(a)

Dziś za to ładnie Plaża

Te donice masz rewelacyjne A jak ładnie obsadzone... Co to z fioletowymi kwiatami?
Widzę, że zasłony już wiszą Mając taką pergolę z różą pewnie już tarasu nie używacie

U mnie najwięcej jest zwykłych brązowych ślimaków, ale te w cętki też widuje. Winniczki są, ale stosunkowo niewiele.
adewzuol 11:28, 12 cze 2017

Ola, podoba mi się z zasłonami. Zdjęcia robisz cudnie. Ja też korzystałam z uroków niedzieli, większość dnia przesiedzieliśmy na tarasie i cieszyliśmy się z pogody.
babka 21:05, 12 cze 2017

Zana napisał(a)
Podziwiam jak pięknie Ci się Giardina zapączkowała. Cieszę się jak nie wiem co, bo troszkę się do jej wyboru przyczyniłam. Dla mnie prześliczna jest.

I jestem Ci bardzo wdzięczna za doradztwo w jej sprawie. Jest spełnieniem moich różanych marzeń
babka 21:09, 12 cze 2017

beta napisał(a)
Olu cudnie....uwielbiam kadry z Twojego ogrodu...te wszystkie dodatki jak donice,kamienie,kawałek korzenia dodają charakteru ☺
Bardzo to lubię ☺

Fajnie, że Ci się podoba bo i mnie u Ciebie bardzo, bardzo
Z dodatków dziś doszły kolejne ... i kolejne, te drugie trochę nietrafione Muszę nauczyć się nie zachwycać głośno bo Mama moja natychmiast podchwytuje temat i obdarowuje mnie prezentami
babka 21:12, 12 cze 2017

UrsaMaior napisał(a)
Dzień dobry Jak to się stało, że mnie jeszcze u Ciebie nie było? Ogród masz przeuroczy! Muszę pobuszować we wcześniejszych fotkach.

Witaj Cieszę się że w końcu do mnie trafiłaś, mijamy się niekiedy na różnych wątkach Bardzo to budujące kiedy komuś się podoba u mnie. Zapraszam częściej
pawel_snopek 21:16, 12 cze 2017

Tez bym tak chcial robic fotki pozdrawiam
babka 21:19, 12 cze 2017

07_Rene napisał(a)

Te donice masz rewelacyjne A jak ładnie obsadzone... Co to z fioletowymi kwiatami?
Widzę, że zasłony już wiszą Mając taką pergolę z różą pewnie już tarasu nie używacie

U mnie najwięcej jest zwykłych brązowych ślimaków, ale te w cętki też widuje. Winniczki są, ale stosunkowo niewiele.

Ślimaki, opuchlaki to nasze przekleństwo. Czytałam że te pomrowy czarne są pożyteczne, w ogrodzie zbyt wielkich szkód nie wyrządzają. Te oszczędzam. Dziś znów sporo złowiłam.

Z tarasu korzystamy, a jakże
W tygodniu jak pogoda ładna to dłużej tam słońce świeci niż na podwórku bo tam stodoła duży cień rzuca. A poza tym nie da się spokojnie usiedzieć - u sąsiada tak mięso lata że uszy więdną ....
babka 21:21, 12 cze 2017

adewzuol napisał(a)
Ola, podoba mi się z zasłonami. Zdjęcia robisz cudnie. Ja też korzystałam z uroków niedzieli, większość dnia przesiedzieliśmy na tarasie i cieszyliśmy się z pogody.

A jak u Ciebie z zasłonkami, działasz w temacie ?
Na fotografowaniu się nie znam ale lubię pstrykać ot tak sobie i czasem coś ładnego wyjdzie. Dzięki

babka 21:24, 12 cze 2017

pawel_snopek napisał(a)
Tez bym tak chcial robic fotki pozdrawiam

Ooooo Paweł zmieniłeś imaż Ślicznie Fotki ładne to Renia robi, Anda i inni, ja amatorka