Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

szemusia 16:56, 27 lut 2015

Nie martw się Ewcia stipą. Ona szybko kiełkuje i rośnie. Z pewnością wszystkich dogonisz
Ewkakonewka 22:09, 27 lut 2015

dorciabe napisał(a)

Szkoda, dlatego więcej tam nie wlezę, bo buciorami stratuję. Posadziłam co miałam i czekam na kwiaty
Twoje aby patrzeć, jak się pokażą

U mnie z lupą puki co szukać, ale co tam Czekam z Tobą na te orliki Twoje, one takie wymarzone, wytęsknione, będą piękne
Ewkakonewka 22:13, 27 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
A ja nasionka stipy dopiero wczoraj kupiłam Będę siać najpóźniej ze wszystkich ogodniczek

szemusia napisał(a)
Nie martw się Ewcia stipą. Ona szybko kiełkuje i rośnie. Z pewnością wszystkich dogonisz

Jest pytanie, jest odpowiedź
Też myślę, że aż takiego znaczenia nie będzie to miało teraz czy dwa tygodnie temu np.
Siej Ewcia i nic się nie troskaj
Ewkakonewka 22:18, 27 lut 2015

Kombinuję co tu z kapustą moją zrobić, bo jakby za szybko urosła i za duża, w domu nie może już stać bo zdziczeje Dzisiaj stała na dworze, żeby jej trochę tempo zwolnić. Wymyśliłam, żeby ją wsadzić do ziemi i przykryć słoikami. Ma to sens jakikolwiek? Czy jednak za zimno jeszcze? Tunel mogę rozłożyć, ale i tak musiałby tydzień przynajmniej stać, żeby ziemia się w nim nagrzała cokolwiek. Jakieś pomysły?
Filomena 23:55, 27 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Kombinuję co tu z kapustą moją zrobić, bo jakby za szybko urosła i za duża, w domu nie może już stać bo zdziczeje Dzisiaj stała na dworze, żeby jej trochę tempo zwolnić. Wymyśliłam, żeby ją wsadzić do ziemi i przykryć słoikami. Ma to sens jakikolwiek? Czy jednak za zimno jeszcze? Tunel mogę rozłożyć, ale i tak musiałby tydzień przynajmniej stać, żeby ziemia się w nim nagrzała cokolwiek. Jakieś pomysły?

może do garażu z oknem?
Napia 00:48, 28 lut 2015

Macham Na kapuście się nie znam, ale może rzeczywiście wstawić ją do chłodnego pomieszczenia
jazzy 10:28, 28 lut 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Odmachuję przy kawce tyż
Kim teraz jesteś? Dmuchawcem? Bo ja ślepawa jestem i nie rozpoznaję???
Znaczy się dziecie masz już podrośnięte i na rękach go nie targasz jak mięśnie wiadra z wodą poczuły. Ale nic się nie martw te skarby Ci się cudownie odwdzięczą za tą troskę i miłość

Ja nie wiem co to na tym obrazku, ale ładne
Dziecię wciąż każe się nosić, ale te wiadra to z dwa razy cięższe bo żeby nie latać co chwile po wodę do kotłowni, to wzięłam największe jakie było
Deszczu u nas ni hu hu...
Tulam
jazzy 10:29, 28 lut 2015

lojalna_ napisał(a)
Jazzy taka robota bidulko wymagsjace Twoje pieknosci

Jola ja to lubie
eda 11:34, 28 lut 2015

zdrówka dla chłopaków I siły dla kobietki Zimno i mżawka lekka leci podobno susza ma być bo śniegu mało było
Co piłaś ? ja jeszcze nic ...idę składać pranie zaraz nie lubię wolę chaczkę ....
jazzy 11:49, 28 lut 2015

No właśnie zdrowia dla facetów, a dla Ciebie cierpliwości