Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 20:00, 05 wrz 2015

beata_m napisał(a)

Super, cudnie, pomysłowo! Ale świetnie wyszło!!!!!!!!!!!!!!! Fajne odcienie zieleni i ten delikatny fiolet!
Ewcia mam jeszcze pytanie, sama zbierałaś nasiona stipy?!

Super jest i niestety nornicom też się podoba eh cała rabata zryta dzisiaj!!! Okrutne, złe i podłe
Nasiona stipy zbierałam sama, to łatwe , jakbyś miała chęć na nasiona to wołaj zaraz znowu będzie cała masa
beata_m 21:03, 05 wrz 2015

o matko, żartujesz?! Skopały całą!?!?!?! Ok Ewcia będę wołać jakby co, ale moja właśnie też kwotnie czy przekwita i się zastanawiałam jak się do tego zabrać, a mam w pamięci Twoją uprawę, która była imponująca!!!!
Jagodaa 21:20, 05 wrz 2015

Śliczna nowa rabata! i jak wszystko odświeżone, ja nie mam szczęścia do drugich kwitnień, a jeżówki już się kończą .

Pozdrawiam
Aneta1309 12:09, 06 wrz 2015

Już to widzę jak ten żywopłocik z cisa się zagęści i da tło tej plamie koloru...po prostu miodzio
lojalna_ 11:29, 07 wrz 2015

Rabatka nowe oryginal ! Cudnie
Ewkakonewka 11:35, 07 wrz 2015

beata_m napisał(a)
o matko, żartujesz?! Skopały całą!?!?!?! Ok Ewcia będę wołać jakby co, ale moja właśnie też kwotnie czy przekwita i się zastanawiałam jak się do tego zabrać, a mam w pamięci Twoją uprawę, która była imponująca!!!!

No buszują wstręciuchy, ale już je nakarmiłam saszetkami to może spokój wróci. Puki co nie widać, żeby roślinom coś zaszkodziły, raczej slalom pomiędzy sobie zrobiły.
Zbieranie nasion stipy to łatwizna, ja blondynka Ci to mówię Łapiesz za mechaty koniec, delikatnie ciągniesz i to co zostaje w ręku to nasiona
Uprawa była imponująca, ale nierówno rosną i tylko w jednym miejscu jak do tej pory jest efekt zamierzony, a reszta ma dorosnąć, ale czy zdąży???
Ewkakonewka 12:00, 07 wrz 2015

Jagodaa napisał(a)
Śliczna nowa rabata! i jak wszystko odświeżone, ja nie mam szczęścia do drugich kwitnień, a jeżówki już się kończą .

Pozdrawiam

Dziękuję Do odświeżania jeszcze parę kątów znajdę
Drugi raz kwitnie szałwia i ostróżka, róże w tym roku słabo, myślę, że przez suszę., a jeżówki w jednym miejscu się kończą, a w drugim po deszczu ruszyły jeszcze
Ewkakonewka 12:03, 07 wrz 2015

Aneta1309 napisał(a)
Już to widzę jak ten żywopłocik z cisa się zagęści i da tło tej plamie koloru...po prostu miodzio

Jeszcze chwilę to potrwa, ale co tam, też to widzę Mało tego wszędzie bym dosadziła teraz perovskiej i werbeny, obłęd jakiś
Ewkakonewka 12:04, 07 wrz 2015

lojalna_ napisał(a)
Rabatka nowe oryginal ! Cudnie

Aaaach, cmok Jolcia

edtt. jak analfabetka jakaś eh piszę przez samo h, a aach przez ch i nie pytajcie mnie dlaczego
Ewkakonewka 12:11, 07 wrz 2015

Proszę bardzo jaką pyszną stołówkę urządziłam w warzywniku jakimś zwierzom!!!
Całe dwa selery zniknęły, łącznie z liśćmi !!!

I jeszcze kolejne dwa wyjedzone całe w środku.