Super jest i niestety nornicom też się podoba eh cała rabata zryta dzisiaj!!! Okrutne, złe i podłe
Nasiona stipy zbierałam sama, to łatwe , jakbyś miała chęć na nasiona to wołaj zaraz znowu będzie cała masa
o matko, żartujesz?! Skopały całą!?!?!?! Ok Ewcia będę wołać jakby co, ale moja właśnie też kwotnie czy przekwita i się zastanawiałam jak się do tego zabrać, a mam w pamięci Twoją uprawę, która była imponująca!!!!
No buszują wstręciuchy, ale już je nakarmiłam saszetkami to może spokój wróci. Puki co nie widać, żeby roślinom coś zaszkodziły, raczej slalom pomiędzy sobie zrobiły.
Zbieranie nasion stipy to łatwizna, ja blondynka Ci to mówię Łapiesz za mechaty koniec, delikatnie ciągniesz i to co zostaje w ręku to nasiona
Uprawa była imponująca, ale nierówno rosną i tylko w jednym miejscu jak do tej pory jest efekt zamierzony, a reszta ma dorosnąć, ale czy zdąży???
Dziękuję Do odświeżania jeszcze parę kątów znajdę
Drugi raz kwitnie szałwia i ostróżka, róże w tym roku słabo, myślę, że przez suszę., a jeżówki w jednym miejscu się kończą, a w drugim po deszczu ruszyły jeszcze