Rudbekia z siewu zakwitła mi dopiero pod koniec lipca. Te co zbierają się u mnie do kwitnienia to te zeszłoroczne. Niby podają że kwitnie od połowy lata ale ta wiosna jest, sama widzisz jaka. Ps. Jak Ci już zakwitnie to na zimę zetnij same Łodygi z kwiatami. Rozetę zostaw. Wiosną jak ruszy to dopiero oczyść z suchych liści.
Dokładnie. Ja w tym roku pierwszy raz posadziłam groch cukrowy i dynie. Groch już zjadamy pyszny jest. Polecam
Jednak w szklarni dużo szybciej wszystko dojrzewa .......marzy mi sie szklarnia ,ale niestety na razie tylko pomarzę Moje pomidorki w skrzyniach dopiero kwitnąć zaczęły ,za to nie wyrabiamy przy jedzeniu sałaty ,szczypiorku rzodkiewki Niby tylko 4 skrzynie ,ale plonów pełno Muszę swoją szałwię tak nisko przyciąć też Buziaki
wlasnie chciałam nalewkę zrobić w tym roku No i się nie udało. Przepisu nie mam. Albo bym erymentowala albo zrobiła w oparciu o przepis na jakis podobny owoc
I proszę jakie warzywna już swoje masz. Swidosliwy nie mam.jeszcze. Ale na liście swojej mam. Kiedyś będzie na nowym terenie. Pozdrawiam.
Duza frajda U ciebie wszystko rosnie elegancko
Dziękuję Ci bardzo Chcę kupić hakone beni kaze i all gold, ostnicę pony tails i miskanty gracimillus.