Wszystko gotowe

wyrobiliśmy się ze wszystkim na czas....dopiero zaczynaliśmy odliczanie...
a właśnie dobiegło końca...
Nastał już ten świąteczny czas...festiwal nadziei i światła. Nastał dzień w którym każdy z Nas powinien czuć się szczęśliwy, bezpieczny, kiedy nowego znaczenia nabiera słowo zaufanie i radość. Przecież już niedługo będziemy wypatrywać na niebie pierwszej gwiazdki, która sprawi że będziemy mieć ten sam błysk w oku co kiedyś, kiedy jako dziecko wypatrywaliśmy tej pierwszej na zasnutymi chmurami niebie

Nareszcie nastał dzień kiedy cała krzątanina cichnie, kiedy ten świat ze snu zaczynać być obecny tu <3 ....
Chciałabym Wam życzyć aby tegoroczne święta były wyjątkowe, by każdy z nas umiał się cieszyć mały rzeczami, abyśmy nauczyli się czerpać radość ze wspólnych chwil spędzonym w rodzinnym gronie. Abyśmy zaczęli doceniać fakt, że życie jest tak ulotne i krótkie na złe momenty, dąsanie, nieporozumienia i smutki. Prezenty, kulinarna strona świąt, dekoracje, stroje wizytowe to wszystko piękne dodatki, za którymi nie warto gonić zbyt szybko. Skupmy się za to na małych, urokliwym rzeczach, momentach jak wspólne kolędowanie przy choince, przyznajcie się z ręką na sercu czy ktoś to dzisiaj jeszcze robi? z wielka dumą mogę powiedzieć, że my i pierwszy wspólny koncert kolęd mamy już za sobą...akustykę w kuchni mamy doskonałą

Życzę Wam również zdrowia bo one jest potrzebne aby móc realizować wszystkie plany i marzenia.
Cieszę się, że znalazłam się wśród Was

i spotkałam się tutaj tak z wielką życzliwością.
Przyszły święta a więc możemy zwolnić, nacieszyć się emocjami, zmianami, wydarzeniami całego roku. Kiedy jak nie teraz tworzą się wspaniałe wspomnienia do których warto wracać.
Wesołych Świąt!!!