Tak ta trawa to selseria Aniu poobrywaj te suche wszystko oczyść ja dobrze zaraz będzie inna ładniejsza, te duże kępy trzeba było choć na pół podzielić,bo Ci szybko się zestarzeje i będzie brzydka .kępy mL też podziel choć na pół będzie lepiej rosła Resztę obejrzę po południu.
Aniu nie wiem czy to był dobry pomysł z tymi fotelami z poduchami...teraz nie szybko pozbędziesz się gości
Fajnie pasują i są takie energetyczne i na pewno wygodne!
To czysto lakowa trawa.
Dzięki za podpowiedź.Dzięki temu znalazłam w necie ,że to może być Sesleria błotna
Zastanaw.iałam się czy fajnie rosła by przy moim stawie .
Dziękuję., wypoczynek i mi się podoba.Tylko ostatnio mało czasu aby na nim przesiadywać.Kawa w biegu
Dzięki za podpowiedz.Halinko.. ta trawa rośnie na łąkach.
To może być Sesleria błotna
Zastanawiałam się czy ją wykapać. jedną kępę ( jak się da ) i posadzić przy stawie
Czy będzie rosła ?I czy pasuje ?
Te trawy od ciebie podzieliłam kępę na 3 czy 4.
Ale na razie wokół stawu jeszcze całkowicie tern nie jest wyrównany.Czekamy na wolną koparkę.A jeszcze nie szybko wolny ternom.
I nie mogę posadzić.Posadziłam takie podzielone trochę dalej.
A to moja mała kupiona w ubiegłym roku ( chyba też Sesleria ) z ogrodu
Hej Aniu, już nie będę zachwalać Twojej wiosny bo ileż można A magnolią znowu kusisz ... muszę ją mieć i już, a tą trawę to ja bym bez zastanowienia sadziła przy Twoim oczku, widać że rosną w kępie, nie rozłażą się i pewnie będą bardzo ładne, wiesz zawsze można je wyrzucić
Aniu, wiesz,że zawsze furtka dla was jest otwarta.Zapraszam.
Fiona może nam ustąpi miejsca do kawy .
Też polubiła ten wypoczynek.Fajne ma miejsce do obserwacji ogrodu i
.... do spanka