Tak przeprowadzka, to zawsze zmiana w życiu
A nowy ogród teraz musi poczekać, jeszcze dłużnej przez ten nasz wypadek.
humus już działkę na Dębowym podlewałam.jeszcze nowa jutro może zostanie podlana nim.
Za wszelkie życzenia zdrówka, wparcie i każde słowo dziękuję ;:cm
Ciut lepiej,Ale jeszcze ,boli, leki, kołnierz, mąż jak stróż pilnuje,żebym coś nie robiła za dużo.a mnie aż świerzbi..
Przez ten wypadek, wszystko się zmieniło. SOR , ubezpieczyciel, zwolnienia, sprawy różne , lekarze ...itp..
Reniu,Asiu, witajcie!!
Dzięki za dobre słowa i życzenia zdrowia, potrzebne i to bardzo.
Reniu, to też się na przezywałaś .I rozumiesz co my w rodzinie przeżywamy
Przez jedną nieuwagę kogoś,, , spokój - w niepokój, zdrowie w ból.Ale i zdałam sobie sprawę jak kruche jest życie.I ,że mam Panu Bogu za co dziękować,za to ,że nasz rodzina jest dalej cała.
Witajcie!!
Nie wiem , jak ta dziewczyna jechała.staliśmy chwilę z włączonym kierunkowskazem do skrętu do domu juz .!!,
czekając aż samochody z na przeciwka przejada, i aż bum , szok , lecę do przodu,Nigdy tego nie zapomnę.Świat jak w zwolnionym tempie,, , tętni coś i pcha i potem z impetem do tyłu nas wciska
.Potem jak zobaczyliśmy,,ż( po wypadku ),że fotele mamy wygięte do tyłu o 45- 55 stopni.Taka to siła była,A ona czy rozmawiała z chłopakiem co obok jechała, czy przez telefon,,, nie wiem,,
i już to mi nie potrzebne,Stało się i dzięki Bogu, żyjemy..Ciut od szyby,, .Cali.
Dziękuje bardzo,że życzonka zdrowia, przyda się i za dobre słowa - dziękuje .
Pozdrawiam cieplutko i Buziaki la was
Dominiś, bardzo ci dziękuję za każde dobre słowa.
Brzoskwinie są pyszne i najważniejsze,że swoje
Po mału lepiej,ale wszystko jeszcze boli
kleome- fajne, ładne, długo kwitnie.Pierwszy raz mam je swoim ogrodzie. Wysiałam z nasionek.A teraz one się wysiewają , czy też trzeba od nowa wysiać ??
Dziękuję wam za dobre słowo i życzenia zdrówka na pewno się przydadzą
Życie nas często wyprzedza, zaskakuje.Świat pędzi,,ale dzięki Bogu,że tylko tak to się skończyło na skręceniu szyi i wiązadeł.Boli,,ale przestanie.
Ot, takie jest życie,,pełne niespodzianek
Trawa po upałach , lecie, katastroficzna.Ale kupiona już jest.I czeka na dosiewki