Ana śliczne jeżówki fruczaka latem przyłapałam u mamy był taki głośny i taki malutki że jak powiększyłam obiektyw to nie mogłam go znależć tak szybko się przemieszczał to było doświadczenie i jakie emocje fajnie znów go u ciebie zobaczyć Buziaki
Pięknie kolorowo u Ciebie ,hosty takie soczyste ładnie wybarwione
A ten powojnik to mnie powalił nawet u Kapiasa nie widziałam by tak mały miał tyle kwiatów Prosze Cie powiedz mi co to za jeden i jak sie z nim postepuje
Ja miałam 3 i wszystkie wybujały mi do nieba a kwiatów kilka na końcówce
Pozdrawiam
Witaj Aniu --dzięki że mnie odwiedziłaś Co do laurowiśmi to ja je choduję od roślinki 10 cmtrowej przywiezionej z Holandii .Pięknie kolorowo u Ciebie i ponowię pytanie co robisz że masz niski clematis a dużo kwiatów .Jakoś nie mam szczęścia do nich jak wymarzły mi jednej nocy wszystkie Pozdrawiam i zapraszam a do Ciebie będę zaglądać
Witam cię w moich progach !!
Piilu rodnie sobie sam,jest bezproblemowy,Raz na wiosnę dam trochę nawozu pod wszystkie clemki i tyle.Nic więcej nie robię.To bardzo dobra odmiana
U mnie jakoś dzięki Bogu,żaden nie wymarzł.
Dynie zebrane !!!- największa pani pojechała taczka do sąsiada,miał ok 38 kg!!!
To wyhodowane moje z nasionek.W tym roku pięknie obrodziłyW tamtym miałam 5.A tym to już nie wiem, bo już wcześniej zrywałam, jedliśmy, rozdawałam sąsiadom , znajomym i jeszcze tyle zostało