Aguś, jak dobrze,ci się spaceruje po moim ogrodzie to zapraszam częściej
Fotki niech zostaną.!Ja takiego szpaleru nie zrobię,bo nie mam miejsca
Cudnie te szpaler wygląda z Elmshornek.Ale ludzie tam mają co podziwiać u Ciebie,bo ona ,jeszcze wyjątkowo długo kwitnie, tak ?Dlatego właśnie ja kupuję.
Pora na motyle chyba wszędzie teraz nastała, ale to wspaniały widok patrzeć jak uwijają się na kwiatach i spijają nektar.A w te piękne słoneczne dni jest ich mnóstwo głównie na marcinkach,jeden brzęk , jak tam się podchodzi Róże w szpalerze cudnie wyglądają, ale ja nie mam takiego miejsca, więc jest jak jest.
A to taki fajny gość, prawda?? Rodzimy koliberek - Fruczak gołąbek
No właśnie, ogrody żyją zmiennością dla mnie są piękniejsze,bogatsze
Witam Cię Alu i w tej przestrzeni
Kilka chryzantemek,kupiłam na wiosnę,dopiero rozkwitają.Widzę chyba będzie 2 , lub 3 różowe i i 2 białe,Mam ceglastą jedną z ubiegłego roku.
Marzy mi się mocno żółta i czerwona, tak żywa,Jak takie masz, to chętnie, bo chryzantemek to ja jeszcze chcę sobie kupić,aby były na jesieni tez jakieś kolorki większe.Dziękuję , za otwarte serce, Jolu
Anabuko, ogródek i roślinki masz bardzo ładne, ale zdjęcia... cóż wyższa szkoła jazdy. Podziwiam i zazdroszczę.
Popróbuję może też uda mi się zrobić takie ładne.
Bardzo dziękuję za miłe słowa.Lubię i ogrody,i roślinki , i fotografowanie ich, chociaż tematy roślinne, dopiero w tamtym roku zaczęłam fotografować
fruczak, bardzo szybkolata, także trudno jemu uchwycić było lepsze zdjatko.@ razy w tym roku go w ogrodzie widziałam
No to różowe , ja mam.I niższe i wyższe, później spróbuję zrobić im zdjatka
róża aladdin palace
Augusta Luisa - cudna róża
Nie wiem czy lubicie zupkę z dyni ( krem ), ( na słodko nie) z boczusiem,żółtym serem, i małym makaronkiem pychota
Moja własna dynia.Pierwszy raz w ubiegłym roku posadziłam dynię.było 5.a w tym roku, to mocno ich dużo.Sąsiedzi i znajomi obdzieleni