Witaj w tej cyberprzestrzeni
Miajałyśmy sie u Rosomanes na FO
Bedę wpadać z pytaniami dot. powojników i host gdyż widzę, że masz w tym względzie ogromną wiedze
NIE CYTOWAĆ FOTO BO DO USUNIĘCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO NA POKAZ WRZUCONE
Patrzę na avatar i myślę co za jedna... jakaś nowa
Taki psikus zrobiłaś
REINE des VIOLETTES - mam i nie podoba mi sie .. taki krzaczor.. wiosną zetnę na nisko, niech sie trzyma kupy
ELMSHORN - moja ulubiona, kwitnie najdłużej, aż do przymrozków, a jak słąbe to do śniegu Ale potrafi rosnąć wielka, nawet po wielkich mrozach jak wymarzła do koczyka to na drugi rok.. była do nieba..
Nie ładnie wrzucać swoje fotki na czyimś wątku.. ale pokażę ci archiwalne foto (w zeszłym roku przesadziłam i nie są takie zjawiskowe), u mnie sie nie dogrzebiesz niczego... jutro fotki usunę, a jak nie padnę to i dziś .. Wysokość ponad 2 metry Ja swoich nie kopczykuję, wiec potrafią czasami się zmrozić.. ale żyją
Na całe szczęście,że jesteśmy różni a nasze ogrody są odzwierciadleniem naszych charakterów i widzenia świata.Ja czasami myślę,że widzę więcej, głębiej, bardziej,,a roślinki ,ogrody szczególnie.Ale i patrzenie na świat ,ludzi jakoś bardziej wrażliwsze mam ,( czasami z tym trudniej) ot tak to moja natura.I to dzięki dzięki temu każdy ogród ma inny i wiele mówi zaglądającym o jego gospodarzu.
Fajnie,że jeszcze takie kolorki są, one wbrew pozorom bardzo oddziałują na nasze samopoczucie.
Chciałabym mieć ich jeszcze więcej,ale brak już miejsca na nie
A wiec witaj sąsiadko !To fajnie,że mamy nie daleko.Matki Polki wbrew pozorom, jest najważniejszą i najpiękniejsza karierą, bo wychowujesz, kształtujesz swoje życie rodzinne, dzieci.Na zawodową jeszcze przyjdzie czas. Pozdrawiam i oczywiście zapraszam częściej
Dziękuję za miłe słowo.
Lubię kolory, hosty i całe mnóstwo roślin.Jak ogród ma kolorki, zmieniające się roślinki to znaczy,że żyje.
A witaj Marzenko i w tej przestrzeni I oczywiście wpadaj ile tylko chcesz, jak będę wiedziała, to odpowiem na twoje pytania.Powojników,już chyba ok. 18- 20 mi się uzbierało.
Wybacz ,ale zacytuję.I bardzo proszę o pozostawienie tych pięknych zdjęć. TAk!!Będę sobie zaglądać i marzyć,żeby moje takie duże krzaczorki porosły
Avatar był już stary,więc coś nowego czasami milej.
Aniu , czy to są krzaczki REINE des VIOLETTES ??Dla mnie piękne.Kolorek REINE bardzo mi się spodobał.Jej i ELMSHORN szykuję inne miejsca, także moga się rozrastać.Będą tam miały miejsca sporo.
Cudne te twoje róże , normalnie nie mogę oderwać od nich oczu
A ile krzaczków masz tam posadzone,że taki piękny szpaler tworzą ??
Aniu - to szpaler z Elmshorn, było ich 13. Na nowym miejscu jest mniej.. bo się wszystkie nie zmieściły, ale jakieś 9-10.
REINE des VIOLETTES dobrego foto nie mam.
A moich fotek u siebie mieć nie musisz, bo swoich masz dużo pięknych.. Chciałam tylko pokazać, że tej róży trzeba zarezerwować trochę miejsca, wtedy pokazuje co potrafi
Znowu nowy avaterek.........ale ty masz tego kwietnego dobra, a na róże wszyscy chorujemy, są piękne w szpalerach, u ciebie też mnogość pajączków i innych bzykaczy