Niebieskich funki mam kilka.Ja też je lubię.
Zwłaszcza jak są posadzone kontrastowo z innymi funkiami.Ładnie to wygląda
Tak, drzewka sama formuję .A co źle wyglądają ?
Aniu gratki na 500-etną stronkę
Takie piękne hosty jak u Ciebie to prawdziwa uczta dla oka, szczególnie teraz w środku zimy. Mogłabyś się podzielić swoimi doświadczeniami odnośnie hodowli hosty Wide Brim? Czy ona naprawdę tak szybko przyrasta? Jakie lubi stanowisko?
W wizytówce masz taką różę, czy to jest louis odier? Mam wrażenie, że też mam taką, ale ja pozwoliłam jej rosnąć wysoko i krzew nie bardzo mi się podoba. Mam wrażenie, że Ty przycinasz ją nisko i dlatego ma taki ładny pokrój, chociaż to może jest inna odmiana róży.
dziękuję jJa po prostu kocham hosty.To one stworzyły pierwszą większą kolekcje w moim ogodzie Gdybym miała więcej miejsca z odrobiną cienia to byłoby by ich jeszcze więcej w moim ogodzie.A nie tylko 80 odmian Wide Brim to klasyka.piekna bezproblemowa hosta .Tak,dobrze szybko,przyrasta.Aby tylko nie riska w pelnym sloncu.Ale i tak znosi rozne stanowuska dobrze.Później jak znajdę zdjatko z nią To pokażę .Hostki lubią być raz w miesiącu dokarmianie; )
Dziękuję .Ja też je lubię,
# nowe już upatrzyłam. I muszę na wiosnę kupić.Jeszcze nie wiem gdzie je posadzę.
Cóz będą w domu to już będę ganiać po ogrodzie z doniczkami i znowu myśleć , gdzie je wepchnąć
Ten lasek to mam za siatką
Hosty z kwiatów też sa nawet ładne