Moniczko, dziękuję bardzo i za życzenia i za pochwałki moich szkatułek
Kilka nowych bombek w tym roku też jest.
Ale jeszcze jutro muszę zamontować im zaczepy i kokardy
Jedną dziś pokaże, resztę jutro .
A dziękuję bardzo.
Kula zrobiona z gałłłąrek derenia.
Tylko takich rocznych .Te są większe.
I musza być ok, 1 m długości.
A mój i tak jest za szeroki, to i tak go przycinam i gałązki przydają się.A drugi rok też na coś się przydadzą
Aniu cudeńka po prostu cudeńka Bardzo lubię tą technikę, ale jeszcze sama jej nie próbowałam Romantyczne szkatułki no i doniczki z motywem lawendy ach ach ach moje klimaty
Niestety nie mam dostępu do gałązek derenia.
Jestem zauroczona tym co pokazujesz, szkatułki cudowne, doniczki prześliczne, kulka bardzo pomysłowa. Zdradź więcej szczegółów z wykonywania tych cudeniek. Czy te doniczki są plastikowe?, jakiego używasz kleju?, w jaki sposób wykańczasz przyklejone serwetki i gdzie zaopatrujesz się w tak piękne serwetki. Jeśli internetowo to poproszę o namiar.
oj z motywem lawendy to chyba cały pokój mogłabym stworzyć tyle tego materiału mam.
Ale jak na razie lubię rózne motywy :Moja niezawodna szopka od kilku lat znowu stoi na swoim miejscu
Dorotko jak miło mi czytać takie pochlebne słowa z ust takiej dekorawczyni
A widzisz dereń jest użyteczny i do tego rodzaju plecionek jest suuper.
Tak doniczki kupowałam plastikowe.Ale często i ceramiczne kupuję i ,,też nie zostawiam je gołe i ozdabiam,, jak to ja.
Klej zazwyczaj vicol, taki jak do drewna może też być.Ja kupuję 1l, bo zawsze do czegoś mi się przyda .
Serwetki w większości kupuję na allegro.Często też jak widzę u znających ciekawe, jo już zabieram.A często też oni sami mi nowe dają .
Nowa tegoroczna bombka świeża dzisiaj ukończona