Cienkich patyczków raczej nie brałam.
Twoje,ładnie porosły z tych patyczków I udało ci się na takie długie, duże, wysokie. fajnie
Jeszcze raz spróbuję na wiosnę. na te dwa sposoby .
To ok, poczekam z nią.To patyczki może dodatkowe na wiosnę obciąć .zostawić tylko 2, i też spleść ?? I spróbuje przyciąć je jeszcze wyżej ?
Były, były, od początku kwietnia już u nie sa te pawie
Dziękuję za miłe s słowa.
Lilie i liliowce sa śliczne .Ja je uwielbiam
I co byłas w tym Bylinowym czyli tej szkółce ??
Blisko do niej masz ?
Kolejne lilie zakwitły
Madziu, Witaj !!
I bardzo dziękuję za te wszystkie zdjęcia od Gosi z ogrodu i roślin i wspaniałych ludzi ogrodowiskowych
I ja bardzo się cieszę,że poznała ciebie, i królową host e kiedyś
Na pewno mogłybyśmy porozmawiać, nie tylko na hostowe tematy .Może będzie nam kiedyś to dane
I dobrego , miłeggo dalszego urlopowania ci życzę.
Tą twoja Jadwigę to wspominam sobie
Wiolu, tak poszukuję jeżówki Southern belle.Normalnie za mną chodzi,
O widzisz, jest śliczna i szybko się rozrasta, to już bardzo dobrze.A i wysokiej tez chce.Mam inne, te niższe są.
Hmm pokłada się ? A może ją podwiązywać ??
Ja już ją zamówiłabym,ale w bylinowym R nie ma.A w innych nigdy nie zamawiałam i trochę boję się o pomyłki.
sprawdziłam przed chwilą Mini Belle.Jest niższa, ale jaśniejszy róż.a ja chcę ciemniejszy.
Ja mam nawet ładną niższą jeżówkę Butterfly Kisses
wydaje mi się,że tak.Ale jutro bardziej tej trawce się przyjrzę, i napiszę jak to ona w środku jest
Albo zdjęcie zrobię bliżej
Agnieszko, Witaj.I zapraszam częściej !!dziękuję.Ale tearz aparat mi się zbuntowała.
I te zdjęcia mam z telefonu.To już nie to samo.
To mnie trochę pocieszyłaś,że nie tylko mi się nie udaje z tymi spazmatyczkami hortkowymi..